perjantai 28. syyskuuta 2012

Bound by a Secret

Jaahas, se olen taas minä. Oma vika kyllä, mutta niin joo. 

Pikkasen pistää väsyttämään kun on herännyt jo puoli kuusi. Mutta ei se nyt maailmaa kaada. Eilenkin väsytti päivällä, mutta sitten kun töihin pääsi niin ei mitään ongelmaa. Illallakin väsytti töiden jälkeen, mutta iltakierrolla käynti piristi kummasti. En millään olisi malttanut mennä nukkumaan. Mutta pakotin itseni. 

Tänään on aurinkoinen päivä. Siellä on kyllä kylmä, mutta kivan aurinkoista. Onko kesä oikeasti ohi? Syyskuu on vielä kesäkuukausi, äiti sano. Oli kyse siitä, että kuka viettää kesälomaa syyskuussa (niinpä niin) ja äiti totesi siihen, että syyskuu lasketaan vielä kesäkuukaudeksi. En sitten tiijä, mutta näin minulle on kerrottu. 

Sitten mennäänkin ajankohtaisempiin aiheisiin. Minun nettitikku on ruvennu vihottelemaan minulle. Se ei ensinnäkään enää toimi kunnolla jos hiiren langaton lähetin on vieressä usb-kolossa. Totta puhuen ne ei oikein mahdu kunnolla vierekkäin. Ennen ne ovat kyllä tulleet toimeen keskenään, mutta vähän aikaa sitten netti alkoi pätkiä ihan omia aikojaan. Se hieman rauhoittui kun siirsin ne erilleen, mutta tikkuun ei edelleenkään saa koskea, koska silloin se pätkäisee taas. Huomasin sen juuri äsken. Minulla ei oikein ole onnea näiden tikkujen kanssa, mutta kyllä tuon kanssa pärjää. 

Toinen asia joka on harvinaisen lähellä sydäntäni, on tuo telkkari. Se on taas ihan pirun pölyinen, eikä se pöly lähde pois. Ei se iltaisin minua haittaa mutta nyt kun aurinko paistaa suoraan telkkariin se vähän himmentää tuota väriä. Ei jaksaisi olla koko aikaa pyyhkimässä sitä, varsinkin kun se on vaikeaa. Ei se pyyhkiminen vaan se pölyn pois saaminen. Argh. 

Onneksi huomenna on lauantai. Saa olla rauhassa vähän aikaa ja tehdä kaikkea. Vaikkakin olen ollut lomalla jo hetken, mutta kun vähän käväisee navetalla niin tuntuu, että lomaa tarvitaan. Minä kyllä tykkään olla siellä. Kiva päästä tekemään kaikkea, tänäänkin tuli opittua kaikkea kivaa, kuten lehmän piikitys.

Maanantaina alkaa koulu, enkä tiedä olenko innoissani vai en. Sen näkee sitten maanantaina kunhan sinne koululle taas raahautuu, eihän siellä ole tullut vietettyä kuin koko kesä. No ehkä se on ihan kivaa. En tiijä. 

1 kommentti:

  1. aurinkoinen päivä? ei täällä pohjosessa ainakaan. :< ekaa kertaa ajoin vesisateessa kouluun ja kaduin päätöstäni heti 200m pyöräilemisen jälkeen.

    ja koulu on kiva homma, sillä mietin just tänä aamuna että ootan niin innolla sitä ko sääki meet taas kouluun ja saan aamulla tosi aikaseen laittaa sulle viestiä valittaakseni vaikka vaan tästä kamalasta säästä. :D ko en aamulla kehdannu ko tiesin että olit töissä. :D koulu jee! <3

    VastaaPoista