keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Ikeassa

Minä olin päivällä ihan onnessani, että saan kirjoittaa tänään omaan blogiini kerrankin jotain järkevää, mutta ei. Muistin tämän blogin. Enkä jaksa keksiä jotain muuta kirjoitettavaa, jotta saisin kirjoittaa päivän tapahtumat toiseen blogiin.

Käytiin äitin kanssa Kuopion Ikeassa tänään. Sieltä tarttui mukaan laatikko sukille ja alusvaatteille ja pari välihyllyä. Käytiin myös Kolmisopessa, sieltä tarttui mukaan 5 pussia makaronia (0,09snt/pss), uusi ripsiväri ja luomiväri, hiusväriä ja Garnierin 3+1 mikälie kasvonaamiovoidejuttu. Kodin Ykkösestä ostin kaksi uutta pyykkikoria, kun olen kyllästynyt niihin punaisiin nykyisiin.

Oli kiva päivä. Väsytti vaan ihan pirusti autossa kotimatkalla, kun oli kuuma ja koko päivän oli kävellyt kaupoissa. Ikea oli suuren suuri paikka ja sieltä oli hankala päästä pois. Siellä oli äärimmäisen ärsyttävät ostoskärryt, ne piti sellaista ihme vinkunaa, jotka raastoivat hermojani.

Verhoja minä sieltä Ikeasta kanssa kattelin mutta ne kaikki oli ihan liian pitkiä niin ei ollut hyviä. Talveksi pitää hommata uudet verhot (tai vanhat), kun niiden pitää olla lyhyemmät kuin näiden kesäverhojen, että en palellu talvella (ihanko näin pääsisi muutenkaan käymään..).

Minä haluaisin jo takaisin Ilmajoelle (eikä syynä ole pelkästään se, että siellä on joku) vaan se, että en oikeastaan jaksa olla kotona. Olen tässä nyt parin päivän aikana huomannut, että vaikka kuinka ihanaa on olla kotonaniin olen paljon onnellisempi Ilmajoella, koska siellä saan päättää omat tulemiset ja menemiset, eikä mitään tarvitse selitellä kenellekään. Siellä saan olla taas ihan minä vaan. Ja täällä minä vaan kiukkuan koko ajan, kun äiti hermostuttaa ja mummo hermostuttaa. Itseasiassa ihan hyvä, että sitä hammaslääkäriaikaa ei voinut siirtää, niin saa olla edes vähän aikaa rauhassa ennen kuin koulu alkaa taas. Ja sitä paitsi minä tykkään olla Ilmajoella. Siellä on tällä hetkellä kaikki mitä minä tartten.

Ooo, koneesta loppuu akku, joten pakko lopettaa tähän, koska haluan kattoa tuota Leijonanluolaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti