torstai 27. syyskuuta 2012

Inside the fire

Tänään voisin kertoa teille tarinan siitä, kuinka huijasin aamulla vesisadetta (sana "rankkasade" ei kuulosta tosiaankaan hyvältä missään käytettynä, hyvä uutistenlukijasetä joka sitä eilen illalla puheessasi viljelit perkele). Toisaalta siitä ei kyllä tulis ees mitenkään jännä tarina, joten jätän sen vain mainitsemisen tasolle. Todetaan vaan, että en kastunu ja olin onnellisena kolme tuntia koodaamassa viiden muun ahkeran opiskelijan kanssa ko kaikki muut päätti jäädä kotiin.

Kauhiaa ko musta tuntuu etten oo kirjottanu tänne ainakaan vuoteen. Viime kirjotuskerralla ei nääs netti taas vaihteeksi toiminu, niin se jäi. Onneksi Lellu oli kirjottanu sillon, että oli ees jonkinnäköstä sepostusta joltakin ihmiseltä. Ja Nakki kyseli minultakin semmosta tietovisaa, yritän tässä lähiaikoina väsätä semmosen teijän iloksi tai ei-niin-iloksi.

Minun siivouspäivä jäi vaihteeksi taas vaan ajattelemisen tasolle ko päätin HIMYMin vitos seasonin viimeisen jakson kunniaksi ottaa vähän lepiä. Puoli kasilta vasta heräsin ja kirosin ko ulkona oli jo iiiiihan pimmeetä, mutta tästä huolimatta lähdin urheasti lenkille läpi Oulun pimeiden katujen ja selvisin sieltä vielä takaisinkin. Toisaalta ihan bueno ettei tännään siivonnu ko on sitten viikonlopuksi tekemistä koodaushommien lisäksi. Eri asia vaan keksinkö taas jotakin mielenkiintoisempaa ko imuroimisen. Ja taas nämä kuuluisat aasinsillat on otettu käyttöön. :D

Ps. Nää remppaa tätä meijän pihapiiriä täällä, jotaki putkia vaihtelevat tuolla ja muuta. Nyt ne lähenee uhkaavasti tätä meijän taloa enkä oo ihan varma mitä tykkään tästä, sillä tuo naapuritalo on nimittäin ilman vettä ko ne oli katkassu vahingossa jonkun putken toissapäivänä. Jee. Oon ihan varma että meillekin käy samoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti