maanantai 1. lokakuuta 2012

Minäkin koulussa taas

Ensiksi toivotetaan kaikille loistavaa lokakuun alkua!

Nyt on sitten tämän blogin viimeinenkin neitonen aloittanut koulun käynnin. Aamulla jännitti (älkää kysykö miksi) niin, että en meinannut paikoillani pysyä. Kelloa tuijottamalla aika eteni sen verran eteenpäin, että pääsin lähtemään kouluun ja jännitys oli tipotiessään kun ensimmäiset omat luokkalaiset näki. Oma luokkakin löytyi suht helposti ja sieltä sopiva paikka. Tykkään tuosta luokasta enemmän kuin edellisesti, koska tuo uusi on paljon pienempi ja tunnelmaltaan parempi.

Koulu pyörähti käyntiin uudella oppiaineella: peltokasvien viljely, Anna Tall. Samalla sitten esiteltiin siinä itsemme kun opettaja oli uusi meille. Aine kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta siihen liittyvä työmäärä maksimaaliselta, mutta jahka minä jaksan tämänkin kompuroida läpi. Paljon on kaikkea tekemistä jo nyt.

Loppu päivä vietettiin maatalousteknologian perusteiden parissa (voi hiivatti mitä sanahirviöitä). Tämä kurssi tulee olemaan kompastuskivi. Heti ensimmäinen tehtäväkin kuulostaa jos siltä, että huhuh. Mutta josko nyt lähdettäisiin positiivisellä asenteella tähän uuteen kouluvuoteen. Motivaatiota ei ole vielä näkynyt, mutta jahka se kohta tulee takaisin. Ei voi olettaa, että motivaatio opiskeluun ja paikalla istumiseen löytyy, jos on ollut viisi kuukautta harjoittelussa.

Ja ensimmäisen koulupäivän kunniaksi päätin mennä myymään makkaraa Pellonpiennar-päivässä nyt tulevana lauantaina. Yritetään olla nyt mukana tässä meijän luokan toiminnassa edes keräämällä rahaa Euroopan reissuun. Hieman tulee tämä kyllä lyhyellä varoitusajalla, mutta sille ei nyt voi mitään. Katsotaan minä saadaan aikaiseksi.

Tajusin juuri, että kirjasto aukeaa tänään, tai sen pitäisi olla auki. Voisi kipittää sinne lukemaan lehtiä ja katsastamaan kirjavalikoimaa. Ja kaupassakin voisi piipahtaa sitten samalla kun on mehu loppu ja se on äärimmäisen harmillista. Joten nyt, vielä kerran hyvää lokakuun ensimmäistä päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti