tiistai 9. lokakuuta 2012

Palloja


  • Joku kaunis päivä kirjoitan tämän teille c-kielisenä koodina. Ihan varmasti. Tännään ei vaan ollu se kaunis päivä jota mää ootan, että katotaan joskus tulevaisuudessa.
  • Koulussa oli kivaakivaakivaa tänään, vaikka olikin melkein kolme tuntia vapaata keskellä päivää.
  • Olin aamulla ja päivällä ihan törkeän stressaantunut, mutta nyt onneksi vähän helpottaa. Koodauksen kotitehtävän sain luokkakaverin avustuksella valmiiksi (aattelen oikeesti ihan liian vaikeesti kaikki asiat, tyhmää!) ja tuossa vaihtovirtapiirien labraselkkaria kirjoittaessani huomasin että sehän saattais olla kohta melkolailla valmis. Tai ainakin vähän isompaa hienosäätöä vaille. Sais sen alta pois niin olis aikaa kirjoitella toista selkkaria ja lueskella ensi viikon kokeisiin, jotka vähän hirvittää.
  • Minun Word-paketti (Excelit, Wordit sun muut) on alkanu valittaa jottain ihan ihmeellistä ja mua pelottaa että se lopettaa kokonaan toimintansa. Se olis ihan hemmetin perseestä. Jotenkin ajatus siitä että pittäis jäädä 8h koulupäivän jälkeen kirjastoon väkertämään labraselkkareiden kanssa ei oikein houkuta..
  • Mulla on kuulkaas teitä kaikkia vähän ikävä. Ootan innolla sitä ko parin viikon päästä näkkee teijänkin naamoja, jee!
  • On vähän semmonen kuumeinen olo ja toivon tosissani etten tuu kipeeksi. Kämppiksellä oli eilen ainakin kuumetta, että jännä nähä miten käy. Pitänee painua kohta pehkuihin HIMYMiä tiiraillen jos tää sitten vaikka helpottaisi. Mulla ei vaan oo aikaa olla kipeenä just nyt.
  • Noi remppaa meillä tuota pihaa (vaihtelevat niitä putkia) ja ne on just nyt meijän rapun edessä. Siellä on törkeän iso kuoppa ja löllöhiekkaa ja hemmetin iso kaivinkone ja hirrrrveesti esteitä että pittää semmosta pientä polkua pitkin yrittää selviytyä jos meinaa päästä ulko-ovea kauemmaksi tästä residenssistä. Ihanaa, not. Uidaan kohta hiekassa täällä sisälläkin ko tuota löllöhiekkaa kantautuu ihan törkeät määrät tänne.
  • Eilen tunnilla mietittiin että jos mää otan nää huulilävistykset pois, niin tulleeko niistä vesi läpite jos mää juon. Uskokaa tai älkää, en ollu ikinä kokkeillu tätä niin piti sitten illalla vähän leikkiä. Harmikseni vastaus tähän kysymykseen on, että ei. Mää luulin että ihan kunnon vesisuihkun sais aikaseks, mutta ei mittään tapahtunu! Ei vaikka kuinka yritin. :D Voi sitä pettymyksen määrää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti