perjantai 5. lokakuuta 2012

Pohjanmualla tulvii

Taas yksi puuduttava kouluviikko takana. Aamulla ennen kouluun lähtöä makoilin sohvalla ja katselin ulos tuulessa heiluvia puiden latvoja ja ikkunaan osuvia vesipisaroita. Siinä sitten iski semmoinen olo, että minähän en jää koko viikonlopuksi yksin Raumalle. Äkkiä sitten keksin, että no lähin paikka minne voin mennä on Ellun luokse Ilmajoelle. No siinäpä sitten kysäisin, mitä Ellulla on viikonlopuksi tiedossa ja ilmeisesti ei mitään ihmeellistä ja täällä sitä ollaan Ilmajoella.

Nyt katsotaan Vain Elämää-ohjelmaa. Siinä on tunnettuja artisteja pökätty viikoksi samaan tilaan ja jokaiselle on omistettu oma päivä. Muut sitten laulelee tämän päivänsankarin biisejä ja tietenkin niistä on pitänyt tehdä omanlaisensa versiot.

Tänään vuorossa Jari Sillanpää, jonka oikea nimi on muuten Antti joku mikä lie. Erin ainakin lauloi aika kivasti Jarin kipaleen, eikä Kaija Kookaan huono ollut. Cheek veti räppiversion Kaduilla Tuulee-kappaleesta, eikä se kyllä ollut kovin hyvä. Se oli sanoittanutkin sen melkein kokonaan uusiksi. Vielä olisi Neumanin, Jonne Aaronin ja Katri Helenan vuoro. Nyt se Neuman aloitteleekin, taidan keskittyä sinne.

Tämän jälkeen katsotaan varmaan yksi leffa, josta kerron omassa blogissa enemmän ehkäpä sunnuntaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti