keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Säilytyksestä

Minua masentaa lukea muiden ihmisen ihanista säilytysratkaisuista, kun ne on vaan jotenkin niin hyvä ja hienoja. Ja sitten kun itsellä ei ole sellaisia, niin se masentaa. Olisi kiva jos itsekin keksisi hyviä säilytysratkaisuita (jos keksisi niitä ylipäätään), koska minulla on ainakin kämppä täynnä kaikkea ylimääräistä ja (muka) tarpeellista tavaraa. 

Minullahan on se ongelma, että jos joku juttu ei ole esillä en muista sen olemassa oloa, poissa silmistä poissa mielestä toimii minun kohdalla äärimmäisen hyvin. Esimerkiksi kaikki korut olen pyrkinyt laittamaan esille, että muistan niitä sitten käyttää. Muuten tulee käytettyä vain yksiä korviksi ja yhtä kaulakorua. Yksi hyvä säilytysratkaisu minulla on, nimittäin kaikki nappikorvakorut minulla on lasipurkissa, jossa ne ovat hyvässä järjestyksessä ja poissa tieltä, mutta näkyvillä.

Minulla on tosiaan säilytysratkaisut ihan hukassa. Sängyn alla on kolme laatikkoa vaatteita ja yksi laatikko keittiötarvikkeita. Sinänsä ihan hyvä, mutta laatikot on vähän liian matalia niin niihin ei saa kovin paljon tungettua paksuja vaatteita, lähinnä talvivaatteita, jotka kyllä otetaan kohta käyttöön. Vaatekaappiin olisi hyvä saada jotain säilytysjärjestelmää. Pari vuotta sitten hoksasin, että elämäni on niin paljon helpompaa jos laitan kaikki kuvalliset t-paidat hengareihin niin ne löytää helposti, varsinkin kun minä satun omistamaan muutan mustan paidan. 

On tuolla vaatekaapissa laatikoita, mutta minulla ei ole hajuakaan mitä ne sisältävät sillä, en yksin kertaisesti muista. Pitäisi kirjoitella laatikoiden kylkiin niiden sisältöä, tai ottaa vaikka kuvia niistä. Kunhan syysloma on ohitse ja olen saanyt siivottua kotona vaatekaapin niin aijon kyllä hyökätä tuon vaatekaapin kimppuun. Sieltä lähtee kaikki ylimääräinen ja tarpeeton pois. 

Kirjahyllykin olisi vielä hakusessa, sillä ei ole päässyt käymään siellä Seinäjoella. Mutta siinäkin tulee esteeksi tilanpuute, mutta ehkä minä löydän sellaisen joka mahtuu tänne. Toisaalta kirjahyllyyn pitää olla sitten koreja ja laatikoita, mutta jos ne on kivoja ja nättejä niin ei se haittaa. Vielä sitä jotain keksii ja toisten ihmisten blogit on tosi hyvä keino etsiä kivoja säilytysratkaisuita. Kuvat pöllitty internetin ihmeellisestä maailmasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti