sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Viikonlopun antia

Jenni siis viettää viikonloppua sukuloiden, joten minä lupauduin kirjoittamaan Jenninkin vuorolla, joka oli eilen. Ja eilen täällä oli jännittävät tunnelmat kun koko päivän satoi vettä ja täällä tosiaan tulvii. Mutta jos niistä tulvista lisää myöhemmin. 

Käytiin Naxien kanssa Kurikassa näkötornilla, sieltä oli ihan kivat maisemat. Naxieta hieman pelotti mennä sinne ihan ylös, mutta uskaltautui kuitenkin. Se oli kyllä hieman jännittävää kun siellä ylhäällä tuuli aika kivasti niin ne portaat heilui. Sieltä oli ihan kivat maisemat. Ei täällä pirun pohjanmaalla ole kuin peltoa, nämä kyllä puhuu, että metsää olisi enemmän kuin peltoa, mutta minä en ihan usko tähän. 


Oltiin suurinpiirtein 200 metriä merenpinnan yläpuolella, ei normaalia merimiehelle :D

Peltoa, peltoa, peltoa, peltoa ja vielä kerran peltoa


Ja sitten niihin tulviin. Eilen oli ongelmia puhelin kanssa mutta nyt kun käytiin uudelleen tarkistamassa tilannetta, niin otin kameran mukaan. En tiijä näyttikö vain siltä, vai oliko joen pinta oikeasti vielä vähän noussut ylemmäs.

Tässä oli vielä keskiviikkona esiintymislava

Ja tällä nurmikolla minä olen joskus makoillut...


Tähän alikulkuun on ainakin tullut lisää vettä koska eilen pystyi vielä kävelmään tuosta vasemmalta tähän missä minä seison. Eikä nuo puomit ollu noin vedessä. Tokmannin alikulkukin on ilmeisesti vedenvallassa, kuinkahan sinne pääsee polkupyörällä..


Jännittävää asua tällaisella tulva-alueella kun ei meillä päin ole tulvia. Keitele on tänä vuonna ollut vähän korkealla mutta tulvia ei ole ollut. Vähänkö olisi siistiä jos ei pääsisi kouluun ollenkaan. No ei se olisi kivaa jos joutuisi vaan pönöttämään sisällä sen takia että ei pääse jonkun niin tavallisen asian ko veden takia ulos.

Ehkäpä nämä vedet vielä joskus täältä pohjanmaalta jonnekin valuvat ja kaikki ovat iloisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti