tiistai 26. maaliskuuta 2013

Hola!

Minun rakas koneeni ei oikein toimi ja se on tällä hetkellä Viitasaarella konttorikoneessa, josta toivottavasti saan sen torstaina kun kotiin palaan. Ja puhelimella ei tämä postaaminen onnistu niin olen siirtynyt blogimaailman lukijapuolelle. Perässä pysyn vaikka kirjoittamaan en pysty. Tulin aamulla aikaisin koululle maksamaan laskuja ja kirjottamaan tätä. En minä kovin aikaisin tänne päässyt kun joku kiusanhenki on tänään vielä lomalla niin meni hetki ennen kuin pääsin lähtemään. Laskujen maksamiseen meni hetki aikaa, joten tälle kirjottamiselle jäi hieman vähän aikaa. Mutta ainakin tiedätte nyt, että olen hengissä.

Nähdäänkö me pääsiäisenä jossakin? Minä tulen torstaina ja lähden maanantaina takaisin. Kyllä minä promentorin tekemiseltä kerkeä lähtemään jonnekin. Ilman konetta, opiskelu on kovin hankalaa. Yritetään nyt pysyä kuitenkin mukana tässä.

Kohta tulee Juha Tiainen kertomaan minulle metsäverotusta. Se on jätte kivaa (ei). Siitä miehestä ei ota selvää Erkkikään (tuskin Laitilakaan).

Ps. Tuo nainen tuossa vieressä puhuu Turun murretta ja minua alkaa pikku hiljaa ärsyttämään! Se oli navettallakin kun olin lomittamassa. !!

5 kommenttia:

 1. nähhään jossakin joo! kattellaan sitä ko ollaan kaikki päästy koulujutuista erroon ja ollaan kotio menossa (mää lähen huomenna).

  VastaaPoista
 2. huomenna lähen minäkin ajalemaan. ootko ellu älynny tuon minun ja jennin pikku kommenttien vaihdon tuosta kakkukahvista ja ulkoilusta? oisko lauantai tai sunnuntai ok? mulle käy kyllä perjantaikin

  VastaaPoista
 3. on lellu nähny ja sille käy kuulemma kanssa joku päivä. :) määkään en ossaa sanoa että mikä päivä olis paras ko en vielä tiijä. :o tullee nimittäin nico ja nämä meille jee.

  VastaaPoista
 4. ja mulla mennee hermo ko tuo minun kuva on hävinny tuosta johonkin arrrgh. pittää selvittää tämä mysteeri joku päivä ko jaksaa. :D

  VastaaPoista
 5. jeps no sovitaan päivästä lähempänä ku kaikilla selvillä jotain aikataulua lomalleen

  VastaaPoista