torstai 28. maaliskuuta 2013

Oon niiin selkeästi väärällä alalla

Pääsiäisenviettoa kotona höystettynä töitten hakemisella, matematiikan lukemisella ja 7-segmenttinäyttöjen multiplexauskoodihässäköiden tuijottamisella. Täällä on onneksi tuommoinen ei-niin-pieni musta luppakorvaeläin minua viihdyttämässä, tykkään!

Minun uusi (tai ei ees kovin uusi) ihastus on The Vegan Zombie, jonka innoittamana päätin vihdoinkin väsätä kasviskeittoa. Oon haaveillu tästä keitosta siitä asti ko reseptin näin (kuukausi about?) ja tänään sitten pääsin sitä vähän muunneltuna versiota tekemään. SE ON NIIN HYVÄÄ. Oon nyt täysin sitä mieltä että meikäläinen on ihan väärällä alalla, musta pitäis oikeasti tulla kokki eikä mikään typerä insinööri. Ei taija tuo soppa kauaa kattilassa viihtyä ko omnomnomnom..

Täytyisi väsäillä työhakemusta lontooksi tänään, buu. Pittää vielä ihan oikeasti yrittää panostaa, muttako ongelmana on se etten minä oikeasti osaa kehua itseäni (niinko ei varmaan moni muukaan). Tuo hakemus haluaa vielä kuvankin, enkä oikein tiedä onko tuo minun kuva edes hyvä siihen. En tykkää. Mutta kohan sais nuo oon paras kaikessa, ottakaa minut töihin-höpötykset tänään kirjoitettua niin olisin jopa tyytyväinen.

Yhyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti