sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Tulevaisuus ei aina näytä valoisalta

Ja taas kerran käytiin kävelyllä jäällä. Tuli kyllä sairaan pitkä lenkki, vissiin lähemmäs 10 kilsaa, mutta keli oli ihan mahtava ja juttuseurakin mainiota, joten mikäpä siinä.

Viikonloppu on menny muutenkin ihan kivasti. Perusjuttujen eli telkkarin katselun, datailun ja kirjan lukemisen lisäksi, vaihdoin huoneessa vähän järjestystä, mutta en ole vielä satavarmasti päättänyt jääkö tämä tälläiseksi vai muutanko sen takaisin. Ehkä jos annan jonkin aikaa olla, niin totus tähän uuteen järjestykseen ja sitten se jää, kunnes tulee seuraavan kerran hinku muuttaa tämän huoneen ilmettä jotenkin.

Kohta syömään juuri uunista tullutta lasagnea (nam) ja sitten kai jatkan loppuillan perusjutuilla. Huomennakin vielä vapaapäivä, koska meillä nyt vaan sattuu olemaan niin ihana lukujärjestys. Pitänee huominen omistaa sille, että teen kaikkeni ettei tarvitse viettää koko kesää työttömänä ja juoppona merimiehenä, vaikka juuri tällä hetkellä ajatus houkuttaakin aika paljon. On nimittäin kuultu huhua, että edes koulu ei saa järkättyä meille harjoittelupaikkaa kesäksi, kun se harjoittelusysteemi muuttui vuoden vaihteessa ja se systeemi nyt sitten vähän takkuilee. Niin, että mitenkäs tästä nyt sitten valmistut, kun et saa oman alasi töitä, etkä edes harjoittelupaikkaa ja valmistumiseen vaaditaan aika monta sataa meripäivää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti