keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

But I'm still in love with Judas

Sehän olisi sitten viimeinen koulupäivä käsillä. Miten tämä vuosi on voinutkaan mennä näin nopiaa? En tajua. Täytyy tänään saada harjoittelulappuja täytettyä jotta sais ensi viikolla palautettua kaikki jutut harjoittelutoimistoon niin pääsisi vähän lomailemaan ennenko hommat alkaa.

En oo tuosta harjoittelusta tainnu mainitakkaan hirveesti, johtuen siitä että pelkään ettei se onnistukaan vaikka mulle on paikka luvattu. Stressaan tästä luultavasti siihen asti että nimi on paperissa, eli täytynee tänään ahdistella ihmisiä asiasta. Onneksi kaveri tulee olemaan luultavasti samoissa hommissa niin ei ihan yksin tarvii tässä epätietoisuudessa elää. Mutta koululla tulen tämän harjoittelun tekemään, joten en malta odottaa että pääsisin nyt Oulusta muualle ko kerran pitää rakkaassa koulurakennuksessa viettää koko kesä. Noei, oon oikeasti aika innoissani asiasta ja plussaa on vaan se, että siellä on kavereita. Voi tuota raukkaa ko se ei pääse minusta edes kesällä eroon!

Näin viimeisen koulupäivän kunniaksi heräsin sitten jo seittemältä vaikka tunti alkaa 12:15. Ehtiipähän vähän ottaa omaa aikaa ja lukea kirjaa, ko ei tässä lähiaikoina ole ollut pahemmin aikaa yhtään mihinkään. Koulun loppumisesta huolimatta meillä on perjantaihin asti aikaa saada yksi projekti valmiiksi ja kuulin itekki vasta ihan äsken (puoli tuntia sitten) tästä deadlinestä. Sanotaanko vaikka niin, että nyt on aikamoinen stressi päällä ko just mietittiin että voidaan vielä ensi viikolla ahkertaa tuon parissa.. Mulla on lisäksi helvetisti koulutehtäviä rästissä + tuon projektin loppuraporttikin kirjoittamatta ja palautus on niin ikkään perjantaina. Jääpä nuo rästissä olevat tehtävät taas tekemättä vähäksi aikaa, ko täytyy alkaa priorisoida asioita. Äää!

Oon ihan koukussa Lady Gagan Judas-musiikkivideoon, vaikken pidä koko naisesta. Tää johtuu vaan siitä että siinä Judas on Norman Reedus ja se ukko on sitten kuuma, huhhuh. Tarviiko ees lisätä että oon tuijotellu viimeaikoina aika ahkerasti Walking deadia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti