torstai 11. huhtikuuta 2013

Ihan hyvä fiilis

Elämäni ensimmäinen työhaastattelu oli ja meni. Olen aika toiveikas sen suhteen, mutten kuitenkaan liian toiveikas, koska kahdeksalle oli paikka tarjolla ja meitä oli siinä haastateltavina 7 ja kyllä se ainakin yhdestä toisesta haastatteluryhmästä puhui, liekkö niitä sitten vieläkin useampia.

Meille oli oikein paikatkin määrätty ja minähän sitten jouduin sen johdosta vastaamaan kysymyksiin aina toisena. Vähän jos ärsytti, kun tuli lähes joka kysymyksen jälkeen jotain mieleen, mitä olisi voinut sanoa, sitten kun oli jo toisen vuoro ja kuunteli mitä muut sanoo, mutta ihan hyvin se siitä huolimatta meni ja vastailin ihan suhteellisen pitkästi "kehu itseäsi" -tyyppisiin kysymyksiin, joita kyllä inhoan aika paljon.

Pidetään nyt niitä peukkuja pystyssä, vaikka pitänee ensi viikolla katsella olisiko täällä vielä jotain muita hommia, joihin hakea. Ensi viikon perjantaihin mennessä saan kyllä sitten jo tietääkin, että sainko paikan vai en, niin kyllä senkin jälkeen ihan hyvin ehtii töitä katselemaan, ei siis mitään paniikkia tarvitse päälle laittaa. Ja nyt voin ainakin ihan hyvällä omatunnolla sanoa, että yritetty on välttää se kesäpummiksi ryhtyminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti