maanantai 15. huhtikuuta 2013

Katsaus tulevaisuuteen

Tämä päivä

Liikaa tekemistä, enkä ole vieläkään edes jaksanut aloittaa (oon muuten kotonakotona jos ette tienny). Väliraportti olisi ihan pakko palauttaa tänään ja lukea tenttiin/tehdä niitä kyseisen aineen tehtäviä, jotka tulisi palauttaa ennen tenttiä. Jos vielä ehtisi myös ideoida koodeja, niin olisin onnellinen Jenni.

Tärkeiden asioiden tekemisen sijasta on kyllä ihan hyvä leipoa mokkapaloja, mää tiijän. Ja ihan fiksu idea on myös tuo tuotantokausi The Walking Deadia tuolla konneella, joo-o. Yritän pitää pääni ja tuijotella zombeja vasta ko oon pari tuntia ainakin tehnyt hommia. Tyhmää.

Tämä viikko

Toivottavasti oon menossa Ouluhoodeille vasta keskiviikkoiltana (huomenna Kuopioon metsästämään kevättakkia). Toivottavasti sen takia, että oikeastaan pitäisi keskiviikkona olla koulussa, muttako olis vähän juttuja. Kahtoo nyt mitä tuo meijän projektin pahempi puolisko minun ideastani sannoo.

Meillä on myös viimeinen oikea tentti torstaina, mihin tulee sitten oikeasti lukea. Tähän kuuluu myös ne tehtävät, jotka oon fiksusti jättäny ihan tähän kurssin loppuun. On tullut niin monesti huomattua miten huono idea on jättää kaikki viimetippaan, mutta silti en ikinä opi. Pöh.

Yksi opettaja on koko viikon ulkomailla ja aika moni meijän kursseista on loppunu, joka tarkoittaa sitä että pakollisena mulla olis tällä viikolla vaan tuo torstain tentti ja joko keskiviikon tai perjantain sovellusohjelmat, muuten saakin sitten vaan ahdistua siitä ettei vieläkään ole saanut mistään töitä. Ihanaa, ihanaa. Arvatkaa kuinka paljon minua kiinnostaakin sitten tuon tyhmän tentin takia mennä Ouluun ko siellä ei oikeasti oo mittään tekemistä? Kaverin ukkokin varmaan kohta hermostuu ko oon niillä aaaaiiiinaaa. :D

Loppukuu+ toukokuu

Tämän viikon jälkeen meillä ei koulussa ole oikeastaan enää yhtään mitään. Tuota yhtä projektia tehdään ja ollaan päätetty että tullaan saamaan se valmiiksi SEKÄ aijotaan olla ensimmäisiä jotka lomille lähtee (lomille sen takia ettei meillä kummallakaan ole töitä).

Ja onhan sitä tiedossa Lellun ja Jarin tuparitkin, mutta täytynee jo nyt sanoa että on olemassa äärimmäisen suuri todennäköisyys etten pääse tulemaan sinne. Tämä johtuu vain ja ainoastaan siitä että matkat tulee maksamaan ainakin 50e, eikä mulla luultavasti ole semmosta rahhaa. :(

Toukokuussa mulla saattaisi hyvällä tuurilla olla sitten uusi kämppä, jota odotan jo nyt ko kuuta nousevaa.

(Edit. Itseasiassa sain asuntotarjouksen hetiko olin tämän postauksen julkistanu, mutta valitettavasti melkein 400e kämppä ei ole kovin hyvä opiskelijalle, joka elää lähinnä opintotuilla. Nyt vituttaa, sillä olisin päässyt tuohon asuntoon muuttamaan jo kahden viikon päästä. Mutta kerran sai kieltäytyä tarjouksesta ilman, että menettää paikkaansa asuntojonossa, että toivotaan että seuraava kämppä olis vähän fiksumpi meikäläiselle.)

Kesä

Jumalauta. Mitenkä hemmetissä myö tullaan tuolta laitoksesta ikinä valmistumaan ko on ihan mahdotonta saada lukiopohjalla töitä ko ei ole kokemusta yhtään mistään? Tämä on jo toinen kesä ko saa ihmetellä että mitäs helvettiä. En tykkää! Meijän koko luokalla sattuu vielä olemaan sama ongelma. Mulla on kyllä nuo hotellisiivoushommat, mutta en todellakaan tule toista kesää viettämään Oulussa pelkästään niillä hommilla, sillä siinä ei ole mitään järkeä. Täytynee alkukesä hommailla niitä ja sitten pyöriä sisarusten nurkissa. Haluan ihan ehdottomasti kyllä lähteä rinkka selässä seikkailemaan tänä kesänä, enkä edes välitä siitä onko rahaa vai ei.

Juhannusta odotan myös innolla, sillä meille tulee mielenkiintoisia vieraita. Aijonkin siis möllöttää tuonkin juhlapyhän (joka ei varmaan edes ole juhlapyhä) kotona veljien kanssa. Kih. Qstock on myös lisätty kalenteriin, sillä sinne on pakko mennä. Viimekerta oli ihan huippu, eikä varmasti tule tänäkään kesänä tuo olemaan yhtään sen paskempi.

Syksy

Koulu wohoo jee bwahahaaa. No ei, ihan varmasti tulee olemaan huippua mennä takasin näkemään kivojatyhmiä ihmisiä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti