tiistai 23. huhtikuuta 2013

Leipomaan

Nyt voin sitten huokaista helpotuksesta, kun sain niitä töitäkin. Jos oikein ymmärsin, niin toukokuussa jo pääsen aloittelemaan, mutta sieltä kuulemma soitellaan ensi viikon alussa, että millaisia vuoroja olisi tarjolla. Eli saan olla kotonakin ainakin pari päivää. Plussana vielä se, että pääsen tuolla Rauman satamassa siivoilemaan keskustan alueen lisäksi. Olen siis aikas tyytyväinen tilanteeseen, vaikka totta kai olisin mieluumin merille lähtenyt töihin ja harjoitteluunkin suht mielelläni, mutta nyt tarvitsen kuitenkin rahaa, joten jääköön merillä seilailu nyt ensi vuoteen. Ellei sitten tule työtarjousta, harjoittelupaikasta on kyllä kieltäydyttävä.

Täällä on tänään varsin synkkää. Mieltä ei paljoa virkistänyt se, että aamulla minä ja kolme muuta raahauduimme kouluun vain todetaksemme, ettei meillä ole sen opettajan tunteja enää ollenkaan tällä viikolla, koska se piti meille eilen tentin. Tiesin kyllä, että torstaina ei ole tunteja, mutta luulin, että tänään olisi. Kai siitäkin sitten joskus on puhetta ollut, kun kerta suurin osa meidän luokasta oli älynnyt jäädä kotiin nukkumaan.

Noh, pähkäiltiin porukalla mitä itse kukin tekisi seuraavaksi ja ne kolme muuta päätyivät koulu/työnhaku juttuihin. Minä puolestani päätin lähteä suunnittelemaan kakun leipomista, sillä huomenna toinen niistä naapurin äijistä täyttää tasan 30-vuotta ja minä lupasin leipoa sille marjaisan juustokakun. Nyt kun kaikki tarvittavat ainekset on kasassa ja oma maha saanut vähän ruokaa, niin pitäisi vain alkaa leipomaan. Ongelmana on, että minua väsyttää ihan kamalasti. Josko se väsymys menisi ohi, kun alkaa vain touhuamaan.

1 kommentti: