keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Mimimiiii

Meinasinpa ihan kokonaan unohtaa tämän, vaikka oon tässä vahannu vaikka kuinka monesti. Huuuups. Tässä on onneksi ihan hetki aikaa ennenko kone mennee kiinni Hyvien ja huonojen uutisten takia.

Olisipa kaikki koulupäivät yhtä lyhyitä ko tämä päivä. Kaksi ja puoli tuntia tietosuoja- ja tietoturvateknologiaa, tykkäsin. Koulun jälkeen piti pari tuntia vakuutella itelleen että matikkaa kannattaa oikeasti aloittaa lukemaan jo tänään, joten sitä tuli muutaman kappaleen verran kertailtua ja huomenna jatkuu. Lisäksi olen ihmetellyt sydämentoimintaa lontooksi, ko ilmeisesti meidän täytyisi osata tietää kaikki mahdolliset sydämenosat tiistain tentissä. Jes. Korvaakin ne oli ilmeisesti käyny eilisen tunneilla, että mulle riittää tekemistä ko yritän niitä opetella. Vähän jos iskee taas stressi, mutta yritän ajatella positiivisesti. Ei oo ennää montaa viikkoa (kiirettä ainakaan).

Onneksi jaksoin raahata tuon läppärin kämpille mukanani, sillä tämä musiikinkuuntelu on enemmän ko mahtavaa. Minun pöytäkonneessako ei tosiaan ole edes kajareita, niin täällä on ollut vallan hiljaista (tai ei, mutta puhelin on ollut vähän turhankin ahkerassa käytössä). Sitä en kyllä tiijä mitä kämppis mahtaa tykätä muun muassa Yellowcardista, New Found Glorystä, Said the Whalesta tai Four Year Strongista (kyllä, semmonen päivä..) ko minusta tuntuu vähän siltä että näistä seinistä kuulee turhankin hyvin läpite. Noo.

ÄÄÄÄ tiskaamaan, kasaamaan huomisen roinat, unimaailmaan valmistautuminen ja Hyvät ja huonot uutiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti