lauantai 6. huhtikuuta 2013

Once upon a time

Kello ei ole edes yhdeksää ja olen ehtinyt jo syödä aamupalaa ja laskea kaksi tuntia (!) matematiikkaa. Ennustan, että tästä tulee todella hyödyllinen päivä. Täytyy pitää pieni tauko tässä välissä ja painua takaisin tuon monistekasan pariin vielä hetkeksi.

Syy tähän aikaisuuteen on puhtaasti se, että tänään on työpäivä (alkaa kahdeltatoista). Nyt oon enemmän ko onnellinen siitä että päätin eilen illalla herätä helvetin aikaseen riippumatta siitä että on viikonloppu, ko jotenkin tuo matikka vaan maistuu paremmalta heti aamusella. Luettiin kaverin kanssa nuita samoja juttuja eilen neljä tuntia ja olin ihan pihalla, mutta tännään ne sitten aukes. AAAAAi laik. Vähän kyllä stressaa (tai ei ihan vähääkään) ko tentti on jo maanantaina.. Ja tiistaina on englannin tenttikin, enkä oo pahemmin ehtiny mitään sydän- ja korvasanastoa tuijottelemaan. Jospa sitä töitten jälkeen vähän aikaa möllöttäis matikkaa ja illalla lukisi lontoota pari tuntia. Huomenna on kyllä herättävä taas liian aikaseen vaikkei töitäkään ole, ko onnistuu näköjään näin mukavasti nämä jutut kello seittemältä aamulla.

Mun pitäis käydä ostamassa kevättakki itelleni, mutta en kyllä haluaisi ko se maksaa valitettavasti rahaa. Oulussa on kyllä aamuisin vielä niin kylmä, että tuo talvitakki on ihan fiksu olla olemassa, mutta silti. Äh. Jospa sitä ens viikolla tenttien jälkeen menisi metsästämään. Ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti