tiistai 9. huhtikuuta 2013

Part II

Tänään saatte kauhisteltavaksenne kaksi postausta, vaan koska minun tee on liian kuumaa (!) ja tarviin jotakin tekemistä jotta voin vältellä koulutehtäviä vielä ees vähän aikaa (plus en viiti skipata ommaa vuoroa).

Meillä oli tännään enkun tentti ja olin päivällä vähän liiankin harmissani siitä etten luultavasti tule saamaan tuosta kurssista vitosta. Varma nelonen mulla siitä jo on, mutta silti. En hyväksy mittään nelosia englannista, perkele. Mutta pääsin sentään tilastolliset menetelmät läpi, vaikka eilisen tentin jälkeen pelotti ihan liikaa että joudun vielä uusimaan sitä kammotusta. Surua ja iloa, surua ja iloa. Vielä ensi viikolla yksi tentti ja sitten se olis tämän vuoden jutut purkissa, jos ei lasketa tiedon tekemättömiä tehtäviä jotka kasaantuu koko ajan, sovellusohjelmien raportteja, fysiikan raporttia, signaalinkäsittelyn testiä (myö ei olla ees tehty mittään millä osaamista vois testata, että mulle on ihan se ja sama mitenkä se mennee vai eikö mee mitenkään) ja sitä projektityötä, jolle ollaan uhrattu äärettömän monta tuntia aikaa jo tähän mennessä. Se on kyllä kiva työ, että minua ei haittaa. Ollaan suurella todennäköisyydellä koulussa vielä toukokuussa vain ja ainoastaan juuri tämän kyseisen työn takia (koska meijän opetustunnit loppuu tässä kuussa).

Ensi viikolla meillä onkin vissiin sitten maanantai ja tiistai vapaata (koska osa meijän kursseista on loppunut jo). Pitäisikin saada tietää mennäänkö myö juottamaan komponentteja koululle vaikka onkin vapaata (kannatan, että päästään joskus koulustakin pois) vai ei, sillä jos ei olla menossa niin lähden kyllä luultavasti käymään kotona. Ei täällä kämpillä vaan jaksa istua ennää, vihaan tätä kämppää ja lasken päiviä siihen että pääsisin tästä yksiöön. Tuo laskuhomma on vähän huono ko en tosiaan tiedä tuunko tästä ikinä pääsemään mihinkään, mutta toivossa on ihan hyvä elää.

Enkä kyllä tee mittään koulujuttuja tännään. Perkele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti