lauantai 20. huhtikuuta 2013

Täytynee katsoa tänään Untraceable

Enää viikko koulua ja minulla ei ole enää tällä hetkellä kämppistä. Tai onhan se, mutta Anitra lähti eilen Helsinkiin ja lähtee huomenna tai ylihuomenna töihin merille ties kuinka pitkäksi aikaa, niin saan nyt sitten viimeisen viikon olla itsestäni. No onneksi minulla on nuo kaksi naapurin miestä, jotka kyllä jaksavat häiriköidä meikäläistä lähes päivittäin, kun ei niillä raukoilla tunnu olevan parempaakaan tekemistä.

Tänään käytiin pelaamassa vähän frisbee golfia ja huomenna kai käydään yhdellä toisella radalla ja ehkä yhdellä laavulla paistelemassa makkaraa, riippuu vähän säästä. Kokeisiinkin kyllä pitäisi lukea viimeistään huomenna, joten saa nähdä pitääkö jättää retkeilyt välistä.

Maanantaina pitäisi kai vihdoin ja viimein selvitä sainko niitä siivoushommia vai en. Oli puhetta, että sieltä perjantaihin mennessä soittelevat, mutta kun ei mitään kuulunut niin soitin sinne sitten itse. Oli kuulemma ollut niin kiireinen viikko ja sanoi, että maanantaina asiasta soittelee. Parempi olisi, että voisin sitten alkaa laittamaan jo uusia työhakemuksia muihin hommiin. On nimittäin ihan pakko saada jotain töitä, ei tästä elämästä muuten tule mitään.

Meillä oli torstaina merimiesbileet ja oli ihan sairaan hauskaa. Tuli jutusteltua omien luokkalaisten lisäksi joidenkin inssipuolen tyyppien kanssa ja ihan mukavilta vaikuttivat. Kotkalaisiin en kyllä paljon kontaktia ottanut, vaikka niitäkin oli paikalla, kun koko homman idea oli perinteinen sähly- ja jalkapalloturnaus plus jotain muitakin urheilujuttuja kotkalaisten ja raumalaisten kesken. Se oli muuten ensimmäinen kerta kun olin ihan virallisissa opiskelijapippaloissa. Eikä me edes menty Hoviin (semmoinen yökerho-tyyppinen) asti, kun sinne olisi pitänyt maksaa sisäänpääsy- ja narikkamaksu plus olisi muutenkin mennyt rahaa, niin lähdettiin sitten Maffista jo kotiinpäin ja nukkumaan. Maffi on siis semmoin aika perusbaari, jonka alakerrassa on saunatilat ja semmoiset ihan hienot oleskeluttilat ja siellä alakerrassa sitten olikin alkuillasta illan istujaiset, joissa oltiin mukana. Saunassa ei kyllä käyty, oli vähän liian paljon miehiä ympärillä. Se on se huonopuoli tässä merenkulussa, joka on vain kestettävä.

No eipä tässä kai ole muuta jännää kerrottavaa. Keväistä iltaa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti