maanantai 29. huhtikuuta 2013

Vapuksi merille? Ei kiitos

Kivaa olla kotosalla pitkästä aikaa. Nyt sitä taas huomaa mitenkä ikävä on ollut. Autokin kesti Raumalta Ilmajoelle ja sieltä kotiin, vaikka ajoin sillä viikko sitten kiveen Raumalla ja se kolhi jotenkin vaihteistoa. Nyt kakkonen ja nelonen pomppaa itestään pois päältä, eikä pakki meinaa mennä ollenkaan päälle, tosin se pakki on ollu aina vähän konstikas, mutta nyt se on kunnolla konstikas. Kaipa sen saa vielä korjattua, mutta se ei taida tapahtua ihan hetkeen. Ja sori Ellu, että en hirveesti viittiny siitä autosta mainita, ainakaan muistaakseni en maininnut sen kummemmin, mitä nyt sanoin, että en uskalla kovin kovaa sillä enää ajella.

Olin tosiaan Ellun luona lauantaina tupareissa ja täytyy sanoa, että oikein kodikas ja viihtyisä kämppä oli ja ilta oli oikein mukava. Ilmajoen baari oli myös tosi mukavan oloinen paikka, käydään ihmeessä siellä uudestaakin.

Tänään mulle soitettiin ja kysyttiin, että pystyisinkö lähtemään huomenna merille harjoitteluun. Sanoin, että en itse asiassa kykene lähtemään koko kesänä, että minun nimen voi pyyhkiä koko järjestelmästä pois. Sitten kun laskin puhelimen takaisin pöydälle, niin iski semmoinen olo, että hitto kun olisinkin lähtenyt, olisin varmaan voinut ihan hyvin toukokuun ajaksi mennä ja sitten kesäkuussa mennä sinne ISS:lle töihin. Mutta ei se minua nyt sitten mitenkään kaduta, että olen päättänyt olla menemättä harjoitteluun, kyllä minä niitä meripäiviä saan kasaan myöhemminkin ja valmistun varmasti 2-3 vuoden sisällä. Nyt on vähän tärkeämpiä juttuja muutenkin mietittävänä kuin nuo koulu jutut.

Mutta lähdetään nyt katsomaan onko yksi pikku järvi tässä lähellä jo sulana ja onko siellä jotain muuttolintuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti