torstai 23. toukokuuta 2013

Alan kuvaamaan elokuvia ammatikseni

Sain ihan varmaan auringonpistoksen tänään. Petollinen tämä Oulu ko täällä tuulee koko ajan niin sitä ajattelee ettei edes ole oikeasti lämmintä tai ettei se aurinko kovin kovasti paista vaikka taivaalla ei näkyisi pilviäkään. Tuloksena on nyt sitten hirvittävä päänsärky sekä palaneet kädet (?). Kyllä.

Pääsin taas evottamaan tämän suuntavaistoni ja puhelimeni kanssa ko menin ekaa kertaa käymään kaverin luona kaupunginosassa, jossa en oo varsinaisesti ikinä edes käynyt. Sitä sitten oltiin muka siellä missä piti vaikkei kuulemma oltukaan. Tarviiko minun edes sanoa että soitin tyypille oikeasti melkein suoraan sen ikkunan eestä (ekassa kerroksessa asuu) että missähän mää oon ja ko kuvailin ympäristöäni niin tämä oli sitä mieltä että oon ihan jossain helvetissä? Kiersin sitten yhden rakennuksen ympäri ja palasin täsmälleen saman rakennuksen viereen jonka ikkunasta sitten möllötti tuttu naama.

Ja tuli vain paha mieli ko silläkin oli niin hieno kämppä että herranjestas.

Sittenpähän pyöriltiin ympäri kaupunkia kuvaamassa pätkiä meijän ystäville omistettuun videoon (eli myös juuri teille siinä ruudun toisella puolella!), joka sai juuri äsken ensi-iltansa facebookissa. Tuli siitä vain mahtava. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti