sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Änkeän tähän väliin

Minäpä nyt kirjoitan tähän väliin kun olen taidokkkaasti unohtanut kirjoittaa viime aikoina. Eilen kyllä pohdin kovin viisaasti, että olisiko minun vuoro, mutta en sitten päätynytkään oikeaan lopputulokseen. Mutta niin joo. Yritän kyllä nyt parantaa tapani ja kirjoitella tänne vuorollani.

Tänään meillä on sattaa tihuuttanut, mutta nyt aurinko paistaa ihan kivasti. Jos pyörän ketjut olisivat enemmän tai vähmmän paikoillaan niin voisi mennä ajelemaan, mutta ne ei ny oo. Josko huomenna jaksaisi paneutua siihenki asiaan vähän tehokkaammiin niin tekisi jotain. Autoakin pitäisi käyttää huollossa kun öljyt ja joku juttu pitää vaihtaa. Ja Jarin pyörä pitäisi viedä kanssa huoltoon, että se pääsee töihinki tienaamaan mulle rahaa kun mulla ei oo töitä :). No eh. Niitä töitäkin pitäisi kattella tai soitella sinne toimistoon ja kysellä. Ja kotiinkin pitäisi kuulemma mennä tekemään yhtä sun toista. Ja täällä kotonakin pitäisi tehdä yhtä sun toista. Pitäisi revetä joka paikkaan.

Nyt kattellaan Jyrkiä ja kohta lähdetään iltakierrolle, eli minä menen rapsuttelemaan lemmuja ja Jari menee tekemään töitä. Se on musta ihan hyvä diili, varsinkin ko mää kuskaan sen sinne autolla. Sillä kun ei sitä toimivaa pyörää ole.

Huomasin tässä juuri, että meijän "parvekkeen" oven lasi on hieman likainen. Se pitäisi pestä. Minä en vaan tykkää tuosta ikkunan pesusta kun se on niin haastavaa. Jää raitoja ja kaikkee möhnää. Yhyy.

Pitänee vissiin toivottaa yhdelle meijän blogin ylläpitäjälle onnea tässä vaiheessa. Jos nyt oikein muistan niin tällä päivänmäärällä sitä on ennenkin vietetty. Onnea vain! Teillä on vissiin ollu tänään joku Pyhäkoulukin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti