keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Hellurei!

Tänään ollaan äitin kanssa siivottu mummon luona ojaa. Se oli täynnä orapihlajaa ja ne piti tappaa pois. Voitokkaan mutta haavoittavaisen taistelun jälkeen olimme äitin kanssa voitolla, vastustajalla oli lukuisat tappiot. Naarmuitta ja pistoitta me ei selvitty mutta hengissä kyllä.

Sitten puuhailtiin kaikkea muutakin, muun muassa iskän kanssa vaihdettiin vintin rikkinäinen valokatkaisija, siirrettiin äitin kanssa kukkapata uuteen paikkaan ja revitiin puun juuria irti.

Sen jälkeen tultiin kotiin ja minä olen lähinnä purkanut täällä erinäisiä tavaroita, joista saatte ehkä jotain tietoa joskus sitten kun pääsen takaisin tulvien valtakuntaan, jossa on tällä hetkellä melko tulvatonta.

Huomenna me kuulemma laiskotellaan. Viitasaarella on joku puutarhajuttu, en tiijä mikä ja sitten pitäisi mersua käydä pyytämässä takaisin kun se ressu on heti kipeä. Sillä oli ihan selvästi vierotusoireita äitistä kun vein sen Etelä-pohjanmaalle kun siinä ei menny ovet lukkoon.. Sitä se tekee yleensä talvella. Mutta nyt se toimii. MUTTA öljynvaihdossa selvisi kaikkea kivaa, en tiedä mitä, mutta korjaajalle se piti viedä. Vesannolle se vietiin maanantaina heti kun tulin ja toivottavasti viimeistään perjantaina sen saan takaisin, jotta pääsen takaisin Ilmajoelle.

Minä oon ihan poikki siitä taistelusta kun se oli sellasia minisotilaita ja piti olla koko ajan kumarassa, että niitä pysty niittämään. Selkään koskee vähä, mutta ehkä se tästä paranee.

Olee olee olee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti