lauantai 25. toukokuuta 2013

Huoleton

Kävin uittamassa varpaita merivedessä ja täytyy sanoa, että se on hurjan kylmää. Eli jotenkin se äitienpäivänä järviveteen heitetty talviturkki menetti merkityksensä, kun en nyt uskalla mennä mereen uimaan. Mutta ehkä ensi viikolla, jos tulee oikein helteisiä päiviä.

Minulla olisi hieno visio huoneeni uudelleen järjestämiseksi, mutta en uskalla toteuttaa sitä. Syy siihen on se, että tarkoituksena olisi siirtää sänky lähes ikkunan viereen ja pelkään että en saa sitten enää unta. En nimittäin varmaan koskaan ole nukkunut missään missä sänky on ihan ikkunan vieressä, en ainakaan kovin montaa yötä. Ajatus ikkunan alla nukkumisesta on minun mielestä jotenkin outo. On minulla kyllä toinenkin huoli siihen uuteen järjestykseen liittyen ja se on se, että telkkari ei välttämättä näy kunnolla siinä kohdassa johon sen aikoisin siirtää eli tuohon missä sänkyni on nyt. Tuo minun antennini on niin huono, pitäisi oikeastaan ostaa uusi, mutta tässä olisi paljon muutakin mitä pitäisi ostaa. Kuten paremmat ja mukavammat kesäkengät sekä joku kiva kesämekko. Kesä mekko ei tosin ole mitenkään erityisen tarpeellinen, mutta minä kovasti haluaisin sellaisen, koska minulla ei ole ainuttakaan mekkoa tässä asunnossa.

Semmoisia pieniä murheita minulla on täällä ollut muutaman viikon ajan. Minulla taitaa olla asiat aika hyvin, jos en vaivaa päätäni kovinkaan paljolla muulla, kuin sillä vaihdanko huoneeni järjestystä vai en tai sillä että odotan saavani ensimmäisen kunnon palkan, että pääsen kenkä- ja vaateostoksille. Eilen minulla oli tosiaan palkkapäivä, mutta sain palkkaa vain kahdelta päivältä, mutta toisaalta sekin oli yllättävän paljon, ei kuitenkaan niin paljon, että uskaltaisin lähteä sitä heti tuhlaamaan, koska 10. päivä kesäkuuta tulee palkka seuraavan kerran ja siihen asti pitäisi kuitenkin elää.

Kauhea ikävä Bonoa, harkitsen taas sen tuomista tänne Raumalle. Olen kuitenkin melko vakuuttunut siitä, että se ei ole hyvä idea, mutta ainahan sitä saa haaveilla.

1 kommentti:

  1. ei voi tietää onko bono ja rauma hyvä yhdistelmä ennenko kokkeilet. :) eihän sitä tiijä vaikka se viihtyisikin siellä.

    VastaaPoista