sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Puhelimessa puhuminen on ihan kamalaa

Eilen oli kyllä sellainen päivä, että olin ihan varma ettei se lopu ikinä. Kaiken lisäksi minua kiusattiin lähettämällä ihan mielettömiä kesä/järvi/lautta-kuvia lapista, vaikka tiijettiin että minä möhisen koko päivän töissä! Onneksi en kattonu niitä muutako vasta töistä päästyäni, muuten olis voinut tulla suru puseroon. Oon niitten kuvien ansiosta kyllä enemmän ko innoissani siitä että pääsee muutaman päivän päästä kottiin mehtään ja jos teistäkin ainakin pari on kotihuudeilla kanssa niin jeeee. :) Jos lauantaina on kiva keli, niin aijon toteuttaa teijän synttärilahjan BWAHAHAHAA. Lellu tosin saat yksityissynttärit sitten ko tuun sun luona lähiaikoina käymään jos et nyt pääse kotio tulemaan. :)

Tykkään muuten kovasti siitä että nuita psoassin automaattisia sähköposteja tulee ihan ihmeellisiin aikoihin (gmail siis ilmottaa puhelimmeen jos tullee sähköpostia tms), varsinkin ko mää herään nykyisin pienimpäänkin ääneen mitä tuo puhelin itsestään päästää. Niinpä sitä sitten perjantaina aamuyöstä herättiin kolmelta siihen, että wohoo hei oot saamassa viikon päästä uuden kämppiksen hähähähhää muistahhan siivota siellä nih-sähköposti saavutti minut. Nytpä pitäisi sitten siivoilla nuo yleiset tilat ko ensi viikon aikana tullee asuntotarkastaja taas vaihteeksi. Tähän väliin tekisi mieli sanoa niin monta voimasanoilla höystettyä asiaa tästä siivoamisesta, mutta en taija kehata.

Yritän toteuttaa itselleni siedätyshoitoa puhelimessa puhumiseen, eli sen sijaan että laittaisin sähköisesti pari kysymystä sukulaiselle (jota en oo nähny mooooooneen vuoteen) mää soitan ja esitän ne kysymykset itse. Huonompi homma vaan se, ettäko oon saanu kerättyä rohkeuteni ja soitettua, niin sitten sieltä ei vastata. Ääk. Jotenkin tuntuu vaan liian epäsopivalta kysellä sähköpostin kautta näitä asioita ko kuitenkin kyseessä on sukulainen, joten ei auta muutako odotella josko se soittaa jossakin vaiheessa takasin. Ja muutenkin, pakkohan minun on päästä tästä puhelinkammosta joskus eroon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti