maanantai 20. toukokuuta 2013

Something

Kertokaa joku mulle mikä on siistin huoneen salaisuus? Minun Helsinkiyksiötä jaksoi pitää siistinä koska se yksi huone oli kaikki, mutta tämä solu onkin sitten eri asia (ainakin minun omassa päässä). En ees tajua miten tämä on eri asia ko pelkästään keittiö on eri osoitteessa ko normaalissa yksiössä, että ehkä se johtuu vaan tästä tajuttomasta tavaramäärästä. Kaveritkin jos tulee kahville niin ne voi vaan istuttaa keittiöön eikä kenenkään tarvitse katsoa minun sekaista huonetta. Tuun hulluksi täällä kohta. Pitäisi aloittaa noiden kaappien siivoaminen (ei, en jaksanu tehdä sitä viimeksi) ja viskata kaikki käyttämätön suoraan jonnekin että täällä mahtuis edes elämään.

Olen myös siirtynyt vaihteeksi tähän tietokone lattialla-skenaarioon, sillä puhelimesta loppuu netti ihan just ja on pakko saada youtubevideot jotenkin katsottua! Tässä pöytäkoneessako ei kajareita ole ja kuulokkeet yltää vaan jos itekkin makaa keskusyksikön vieressä lattialla, joten eipä tässä oikein muutakaan voi. Kih. Joutuu kyllä aika ahkerasti tätä näyttöä nostelemaan lattian ja pöydän väliä ko selkähän tässä lattialla makoilussa menee särki.

Viikonloppu oli ihan megalämmin (+28C ?!), mutta minähän tietty makoilin sisällä lukemassa kirjaa. On se raikas ilma ihan yliarvostettua, hemmettiläinen.

Minun euroviisulemppari oli muuten kulmakarvamies! Eli:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti