perjantai 3. toukokuuta 2013

Tippaleivät on yliarvostettuja

Kirjotan nyt tähän väliin, kun tämä tahtoo nähtävästi tällä hetkellä unohtua vähän kaikilta. Liian paljon menoa ja meininkiä vissiin, että ei ehdi edes tietokoneellä nököttämään. Jos tämä meno jatkuu, niin olisiko se suosiolla julistettava joku kesätauko? Vai mitä mieltä olette? Tosin kunhan lähden takaisin Raumalle tylsistymään, niin saattaa olla, että sitten tämän taas muistaa paremmin, joten katsotaan nyt vielä tämä toukokuu. Mutta tällaisen ehdotuksen nyt kuitenkin ilmoille heitän, kertokaa mitä ootte muut mieltä.

Odottelen tässä, että Ellu laittaa viestiä ja voisin lähteä huristelemaan heille päin. Autokin taas kunnossa ja yllättävän pienellä remontilla vieläpä, tosin siinä on nyt kaksi sakkorengasta alla, mutta ei sakollisetkin on jo hommattu, pitäisi vain käydä jollain huoltamolla vaihdattamassa ne vanteisiin.

Eilen korjasin ihan itse polkupyöränkin ajokuntoon. Omasta pyörästä oli takarengas vähän vääntyny ja satula huono, niin otin sitten äidin pyörästä renkaat ja satulan, kun siinä on sitten taas vaihteisto paskana, niin tuintui helpommalle korjata se oma pyörä äitin pyörällä.

No nyt sieltä tuli sitä viestiä joten liikenteeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti