keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Vihdoinkin sataa

Tänään taas aamu kuudelta töihin, samoin huomenna ja perjantaina. Huomenna tosin mennään kimppakyydillä yhden vakkarin ja sitten yhden uuden tytön kanssa. Sinne tuli tosiaan tällä viikolla taas kaksi uutta siivoajaa, ne nyt sitten on ne jotka sijaistaa nuiden vakkareiden ollessa kesälomilla. Ja minä niin odotan sitä, että pääsen sinne satamaan siivoilemaan, koska se olisi kiinnostava työympäristö ja siellä saan viikon harjoittelun jälkeen touhuta yksin, eli saisin tehdä ihan täysin omaan tahtiin. Teen kyllä nytkin niitä vessan pesuja omaan tahtiin, mutta kun vakkareiden kanssa menee, niin pitää olla vähän ripeämpi jos mielii pysyä mukana, varsinkin siellä terveysaseman puolella kun se on semmoista pikaista toimistosiivousta.

Täällä olisi viikonloppuna joku rock'n roll cruising, jossa hienot jenkkiautot ajavat keskustan läpi ja sitten olisi pyöräilymatkan päässä keskustasta jotain bändejä soittamassa, jonne olisi kahden euron sisäänpääsy maksu. Vähän jos kiinnostaisi mennä, mutta se on toisaalta semmoinen, että ei tee yksin mieli mennä. Tosin kesäkuun 8.päivä täällä on sitten klustermus ,jonne pääsee ihan ilmaiseksi! Ja muusiikki saattaisi muutenkin olla enemmän meikäläisen makuun, koska underground-bändit on usein livenä varsin hyviä. Eli sinne olen ainakin menossa, aattelin heti kesäkuun alussa mennä kotonakin käymään eli tuona viikonloppuna tulee taas ähötettyä täällä Raumalla ja kaikenlainen ajanviete kelpaa. :D

Nyt iltapalalle ja jakso tai pari HIMYM:n toista tuotantokautta, koska telkkaristakin tulee vaan joku Terminaattori 2, joka on nähty jo liian monta kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti