tiistai 4. kesäkuuta 2013

900!

Jos minulla olisi tuuletin, niin se olisi kyllä parhain ystäväni ikinä. Herranjumala miten tuskasta on pienessä kerrostalon ylimmässä kerroksessa olevassa kopperossa jota pitäisi muka asunnoksi kutsua. Yölläkään ei saa nukuttua kuumuuden takia ja vietänkin usein keskellä yötä hetkiä makaamalla kovalla lattialla koska niin vain sattuu olemaan paljon viileämpää. Ruokaakin tein äsken ja ouuu että tuntu ko olis saunassa ollut ko uuni pauhasi. Ei kivaa. Menen kohta istumaan jääkaappiin ko mennee järki.

Uskokaa tai älkää, kaikesta huolimatta mää rakastan tätä keliä ja kesää! Oulussa tuulee aina, joten ulkona on just kiva olla, se on tämä kämppä vaan joka näitä tuskia meikäläiselle aiheuttaa.

Minun pitäisi ostaa itelleni kesämekko siskon ensi viikolla oleviin häihin. Jotenkin en haluaisi käyttää minun ylioppilasmekkoa siellä (vaikka toisaalta haluaisin, sillä se on ihanin mekko ikinä), mutta koska kaikki minun pienet roposet tulee menemään maakuntamatkailuun tässä kuussa niin taitaapa uudet mekot jäädä. Se minun ylppärimekko on vaan ehkä vähän turhankin juhlava nuihin häihin ko ne on enemmänkin semmoset rennot illanistujaiset. Buu. No can do.

Minusta tullee kokki. Nih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti