perjantai 14. kesäkuuta 2013

Ei tän pitänyt mennä niin, aiemmin juoksin mä silmät kii mut sit mä törmäsin enkeliin

Aluksi pahoittelen syvästi, että en ole kirjoittanut tännepuolelle. Viimeksi minä vain yksinkertaisesti unohdin kun lähdin seuraamaan meijän luokan pesisottelua. Tarkoitukseni oli kirjoittaa sen jälkeen, mutta unohdin ja menin nukkumaan.

Tänään oli kesäkuun kesäjakson viimeinen kasvukausipäivä. Se alkoi perunatilavierailulla ja sitten tehtiin typpimäärityksiä meijän lohkoilta ja siivottiin näytemaata. Että sillee. Ihan ok päivä, pirusti on vaan väsyttäny.

Otin tuossa äsken puolentunnin torkut. Heräsin sitten siihen kun äiti soittaa, missä oot? Kotona. Tuo niitä grillipihtejä 10 kappaletta lisää. Joo. Missä sää oot kun kuuluu niin huonosti? öö, nukkumassa. Jaa, minäpä annan isälle. Ja plaaplaa. Laitoin tosiaan postissa maanantaina äitille grillipihtejä 4 kappaletta ja nyt niitä pitää tuoda vielä 10 kpl lisää, ja 11. pitää hakea järvestä. Oli vissiin ihan hyvät sitte.

Kynnetkin on niin pitkät ettei tämä kirjoittaminen onnistu nyt ollenkaan. Pitää ostaa kaupasta kun hakee niitä pihtejä niin kynsiviiloja kun en niitä enää omista.

Kuljeskelen täällä kämpässä kalenterin kanssa koko ajan kun koulun toisen lomittajan pitäisi soittaa minulle tänään vielä lomituksista. En uskalla oikein mihinkään mennä kun Laura kuitenkin sitten heti soittaa. Ihan varmasti se soittaa kun olen hakemassa Jaria töistä, mutta ehkäpä minä otan sinnekin kalenterin mukaan. Toivottavasti se nyt soittais kun olen kotona, niin voisin samalla kattoa noita työvuorolistoja niin tietäisin mikä vuoro milläkin viikolla on.

Nyt tuo yksi kynsi häiritsee minua.. Minä ajattelin, että olen tänään ahkera ja kirjoittelisin näytemaaraporttiani mutta pöh, nukkumaan minä menin. Voisi tässä kohta tehdä sen pohjan valmiiksi niin aloitus on tehty ja sitten sitä on suht helppo jatkaa. Alku on aina vaikeaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti