keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Holy shit, I'm screwed!!!

Ensimmäinen työpäivä satamassa takana. Aloitettiin kouluttajani kanssa varttia vaille 5 aamulla ja lopetettiin oikeastaan jo 10 maissa, kotona olin ehkä varttia vaille 11. No ei passaa valittaa siitä, saan kuitenkin merkata sen 7,5 tunnin päiväksi ja ensi viikolla kun teen hommat yksin, niin saa nähdä riittääkö edes 7,5 tuntia kaiken hoitamiseen. Tänään kun meitä oli kaksi niin hommat sujui sukkelasti, plus toinen on tehnyt tuota hommaa ties kuinka hiton kauan, niin totta kai se on nopea.

Niin, siellähän on sitten minulle kolmeksi viikoksi jos jonkin näköistä hommaa. Pääkonttorissa touhutaan joka päivä, siellä on alueita joita otetaan päivittäin ja alueita joita otetaan kaksi kertaa viikossa ja nekin alueet on jaettu vielä kahteen osaan eli toiset huoneet otetaan maanantaisin ja torstaisin ja toiset tiistaisin ja perjantaisin. Ja otettiinkohan siellä jotain eri alueita vielä kolme kertaa viikossa?

Sitten käydään siellä sataman päässä yhdessä pikkumökissä joka päivä ja sitten sataman alkupäässä oli toinen mökki, joka siivotaan kolme kertaa viikossa. Sitten oli kolme pientä parakkia semmoisten isojen varastojen vieressä, joita muistaakseni käytiin siivoilemassa myös kolme kertaa viikossa, vai oliko se kahdesti? Sitten siinä rakennuksessa jossa oli ns. siivouskeskus oli 5-6 eri näköistä toimisto/oleskelutilaa, jotka otettiin vain kerran viikossa. Ja mitähän lie vielä unohdin?

Ekan päivän jälkeen olen siis aika pihalla asioiden hoitamisesta, mutta onneksi en niin pihalla ettenkö uskoisi sitä huomisen ja perjantain aikana oppivani, koska tänäänkin aika monta kertaa käytiin niitä samoja juttuja läpi kertauksen omaisesti. Ongelma on vain se, että en ihan ehtinyt esim. sitä pääkonttoriakaan hahmottamaan, se tuntuu vielä kauhealle sokkelolle. Ja se mikä minua nyt sitten eniten kauhistuttaa on se, että kolmen viikon jälkeen menen tuuraamaan yhtä toista naista ja hänellä niitä erilaisia pienempiä kohteita ympäri satamaa vasta onkin ja minusta tämä tämän hetkinen reitti tuntui jo aika paljolle. Mutta josko saisin sitä toista hommaa harjoitella kokonaisen viikon, niin ehkä siitäkin selvitään.

Eli lyhyestä päivästä huolimatta pää on pyörällä ja minä erittäin väsynyt. Pitäisi jaksaa käydä hommaamassa itselleni jotkut toiset työkengät, nuo lenkkarit ei ole sinne pääkonttoriin sopivat, tai ainakin minulle sanottiin, että kannattaa tuoda jotkut keveymmät kengät tuonne toimistotiloihin. Turvakengissä ei sentäs ollu mitään vikaa, vaikka ne ihan maalissa onkin ja talvimallit, mutta eipä niitä loppujen lopuksi paljon tarvittukaan.

Satamassa työskentely on kyllä sellaista kuin kuvittelinkin. Ympäristö on aika meluisa, vilkas ja sotkuinen ja joka paikassa pyörii keltaisiin tai oransseihin takkeihin pukeutuneita ihmisiä, eikä pidä unohtaa seurata ettei jää minkään raskaan kulkuneuvon tai työkoneen alle. Jotenkin tuli vähän kotoisa olo, meininki tosiaan muistattaa laivalla olosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti