maanantai 3. kesäkuuta 2013

Merivedessä on kyllä hassua uida

Huh huh, miten viikonloppu mennä sujahti. Ei nuo pari päivää kyllä riitä mihinkään, kun lähtee kotona käymään, ei yksin kertaisesti riitä aika ihan joka paikkaan. Noh, Juhannuksena sitten taas olipa enemmän lomapäiviä tai ei.

Tänään oli viimeinen työpäivä Eurajoella ja huomisesta lähtien pöyrin täällä Rauman suunnalla. Tämän viikon vielä siivoilen jossain Nordealla, sielläkin olisi kuulemma ikkunoita pestäväksi ja muutenkin tehtävä perussiivousta. Ensi viikolla sitten sinne satamaan vihdoin ja viimein.

Yksi luokkakaveri kävi kylässä, se tuli pikaisesti hoitamaan asioita Raumalle ja kävi tässä kahvilla ja sitten päätettiin lähteä uimaan. Ensin tuintui, että vesi on ihan hiton kylmää, mutta kun muutaman kerran pulahteli uimaan, niin loppujen lopuksi se ei tuntunut enää ollenkaan kylmältä. Nyt on se minun uimapaikkakin testattu ja todettiin, että se on justiinsa täydellinen.

Nyt onkin  mukavan virkeä olo, kun justiinsa äsken sieltä uimasta tulin. Pitäisi raahata itsensä taas kauppaan, mutta en millään haluaisi, koska pitäisi suunnitella mitä syön tällä viikolla ja pää lyö ihan tyhjää. Ehkä vain menen sinne kauppaan ja ostelen mitä sattuu ja suunnittelen vasta myöhemmin mitä valmistan. Suunnitelma sekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti