maanantai 10. kesäkuuta 2013

Monday

Taitaapa se mekkoshoppailu kyllä jäädä ihan oikeasti. Puolitoista tuntia taisin pyöriä H&M:llä (en minä nyt jokaseen kauppaan jaksa mennä käymään hei) ja nekin mekot jotka joskus näytti kivoilta ei ollukaan enää kovin kivoja. Että sinneppä ne jäi. Mulla on onneksi kotona minun ylppärimekko, että jos ja kun en muuta löydä (koska se on ihanin mekko ikinä) niin en ole ihan pulassa. Joutuu kyllä vähän taas leikkimään ko häät on tosiaan lauantaina ja pittää vissiin kodin kautta kiertää sillä tuun tarvitsemaan sen mekon mukaani ja muutenkin olisi tosi kiva sovittaa sitä vielä ennenko on tosi kyseessä.

Minulle ei ikinä kannattaisi sanoa mitään tyyliin olkaa sitten varovaisia sen kanssa, yksi tyyppi teki tuommoseen kerran reiän ja se sytty välittömästi palamaan. Teki meinaan aika vietävästi mieli testata että syttyykö noin kiltin näkönen kapistus muka oikeasti palamaan äsgsogsöogsrög. Semmonen litium akku siis. Mythbusters!

Tälle viikolle otan hommakseni sekä siivota tämän läävän että vaihtaa järjestystä, minkä tosin tein jo. Huhhuh tätä pölyn määrää ko siirtelin tavaroita! Ei kiesus, en ees tajua miten tämä on mahdollista. Pittää huomenna keskittyä tähän pölyn tuhoamiseen tarkemmin ko yritän tänään vaan saada romut sillai paikalleen että täällä mahtuu elämään. Mutta on tämä huone vaan ihan tajuttoman pieni, en tykkää. Hirveesti on suunnitelmia siitä mitä kaikkea tänne haluaisin, mutta eäää. Pitänee jossakin välissä oikeasti heittää surutta pois puolet tavaroista mitä täällä on. Heinäkuun alussa näin voisikin tehdä kun pääsen sitten autokyydillä pariksi viikkoo lomille niin voisi näitä turhia juttuja roudata täältä muualle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti