tiistai 25. kesäkuuta 2013

Sanoja

Juhannushan sujui mukavissa merkeissä Lieksassa mökkeillessä ja kyllä kelepas. Grillailtiin, kruisailtiin, nukuttiin ja juotiin sopivassa suhteessa. Mukana menossa oli myös semmonen pitkäkarvainen lapinporokoira joka kyllä vei meikäläisen sydämen ihan totaalisesti.

Nyt ollaankin sitten taas palattu arkeen ja aikaisiin herätyksiin, minkä seurauksena unta on saanut taas parina päivänä semmoset mahtavat viisi tai neljä tuntia. Kivaa on kyllä se, että pittää kantaa eväät töihin joten kun kaveri palaa ensi viikolla hommiin niin saan pakottaa sen ulos nurmikolle mussuttamaan eväsleipiä minun kanssa. Elämän pienet ilot.

Jotta elämä ei olisi liian kivaa, niin meille ei tuu ollenkaan lämmintä vettä. Voi sitä vitutuksen määrää ko astelee suihkuun ja tajuaa tällaisen pienen ja ihanan faktan. Perkeleen remontti. Alottivat vielä tänään mylläämään tuota meijän talon edessä olevaa parkkipaikkaa, ettei vaan kohta kukaan saa autoa mihinkään ko näitä parkkipaikkoja on tässä muutenkin tosi mahtavasti. LHWFSF.

Oliivit on ihania.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti