lauantai 6. heinäkuuta 2013

A fistful of dollars

Tuota jalkojen kipeyttä taitaa olla liikkeellä. Kävely ja seisoskelu painoitteisen työn ohella ei todellakaan kannata harrastaa kolmen kilometrin juoksulenkkejä, sillä saa aikaiseksi ihan hyvän rasitusvamman. Tai ainakin oletan oman jalkani olevan kipeä vain sen takia ja siksipä minun viikonloppuni on sujunut varsin rauhallisesti kotona neljän seinän sisällä istuskellen ja makoillen sekä kävelyä vältellen, koska olisi kiva jos tuohon jalkaan ei enää maanantaina koskisi.

Tein eilen pitkästä aikaa pellillisen pitsaa ja huomenna taidan tehdä toisen, koska tarkoituksena oli tehdä kaksi pitsaa, mutta laiskuus iski ja tein vain yhden. No säilyypähän pitsat tuoreempina ja parempina kun en tee kerralla neljäksi päiväksi pitsaa. Toisaalta en ole varma haluanko enää toista pitsaa, mutta mitä muuta voin tehdä kinkkusuikaleista, herkkusienistä ja ananaksesta? Olisi pitänyt tehdä ensin tuo kinkkupitsa ja jättää tonnikala versio myöhemmäksi, koska tonnikalasta on helpompi tehdä jotain muuta.

Jos vaikka kävisin tässä välissä suihkussa ja sitten mietiskelisin tuleeko telkkarista yhtään katsomisen arvoista leffaa. Toisaalta katsoin juuri Clint Eastwoodin Vain muutaman dollarin tähden (oli muuten sairaan hyvä), joten eipä minun tee kauheasti mieli katsoa toista elokuvaa, ei vain satu olemaan parempaakaan tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti