keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Hei minäkin olen elossa

Minä asun kohta jossain ihan muualla.

Viimeisen vuorokauden aikana olen nukkunut vajaat kolme tuntia koska eräs autotalli päätti syttyä palamaan puolilta öin ja ehdin kerrankin mukaan hälytykselle. Ajoin nimittäin säiliöauton paikan päälle mukamas hälytysajossa, oli vilkutkin päällä, (sireeniä en halunnut huudattaa koska ei minulla ollut mikään kiire tai halu herättää kyläkuntaa) mutta vauhti ei ollut päätä huimaavaa, pelotti nimittäin varmaan enemmän kuin koskaan ikinä, oli meinaan ensimmäinen kerta kun ajoin kuorma autoa maantiellä pilkkopimeässä.

Tuon venähtäneen lausahduksen tarkoitus on selittää miksei kaikki mitä kirjoitan välttämättä ole ihan järkevää tai perinteisesti pidetty suomen kieliopillisesti edes kelvollisena, mutta se tuskin poikkeaa normaalista (jos tällä "kerran puolessa vuodessa" kirjoitustahdilla voi normaalia syntyäkään) joten en ole edes pahoillani.

Jyväskylään siis muutan ensi viikolla ja pitkin kuuta ja ajattelin, että jos haluatte tulla käymään niin en kerro suoraan osoittetta vaan ominaisuuksia ja vaikka maiseman ikkunasta ja saatte sitten seikkailla perille. En tiedä pidättekö ajatuksesta ja tuleeko siitä yhtään mitään muutenkaan, mutta juuri tällä hetkellä se on mielestäni hyvä ajatus ja ainakin aluksi kokeilen onneani tämän homman parissa. Ehkä minä sitten taivun jossain välissä paljastamaan olinpaikkani ihan aikuisten oikeasti mutta leikkikää siihen asti mukana, niin teette henkisesti wanhan miehen onnelliseksi.

Enkä minä teitä hetkeen kaikkia odotakaan saapuvaksi, onhan se aina semmoinen suurhärdelli saada meitä kaikkia saman katon alle yhtäaikaa mutta toivotan nyt teidät kuitenkin tervetulleeksi.

Ja jos nyt ihan oikein ymmärsin, tulen asustelemaan toisessa kerroksessa kahden hengen solussa ja ensimmäisessä kerroksessa on Siwa. Eli ei pitäisi olla pitkä matka maitoa ostamaan

2 kommenttia:

  1. joooo! mulla on onneksi jyväskylätietäjä jonne, että eiköhän myö onnistuta tässä hommassa. >:D

    ja jos sulla ei oo urpå mittään viikonloppuna/tässä loppuviikosta, niin nähhään porukalla ko nakki (etkös sinä ollukkin tulossa) ja minä ollaan tulossa vesannolle?

    VastaaPoista
  2. no ei varsinaisesti, huomenna käväsen hakemassa avvaimet ja vilkasemassa paikkaa ja jossain välissä viikonloppuna vien tavaroita sinne jykylään.

    VastaaPoista