keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Möh

Minen saa kyllä yhtään mittään taas aikaseksi. Työjuttuja pittäis ihan oikeasti katella, muttako oon vähän jumissa sen koko aiheen kanssa niin ei edes jaksaisi alottaa jutun tarkastelua. Mutta pakko se on kyllä tehdä, mielummin nuo hoitaa tässä suht loman alussa ko ihan viimeisinä päivinä, no can do. Jospa sitä kahvin voimalla jaksaisi ees pari tuntia koodailla, vaikka untakaan ei varsinaisesti viime yönä saanut paria tuntia enempää.

Huomasin muuten että multa on jääny ihan megamonta Doctor Who-jaksoa kattomatta enkä kyllä ymmärrä mitenkä se voi edes olla mahdollista! :o Tietääpähän mitä sitä illalla tekkee kun joutaa niitä tuijotella, että en viiti ees valittaa.

En millään jaksaisi odottaa että pääsisin jo muuttamaan, hallelujaaaaa! Kohan Ouluhuudeille mennee taas niin on melkein pakko alkaa pakkailemaan. Vähän kyllä mietityttää tämä muuttohomma sillä jotenkin musta tuntuu että nämä olettaa että mää tuun antamaan vanhan kämpän avaimet asuntotoimistoon kello 12 ja saan vasta samalla uuden kämpän avaimet.. Se ei nimittäin taida kyllä tulla onnistumaan ko vähän tuntuu siltä että ei tulla kaikkia minun romuja saamaan kerralla siitä kämpästä pois, mutta joo. Saapa nähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti