keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Oli päässyt unohtumaan mitä aterioita mäkkäristä voi tilata

Viikonlopun Helsingin reissu meni vallan mainiosti. Oli hurjan kivaa ja ihan mahtavaa nähdä Anitraa pitkästä aikaa. Nähtiin siinä myös paria luokkakaveria jotka asustelee tällä hetkellä siellä päin, saa nähdä oliko nämä niitä viimeisiä kertoja kun niitä kahta nään.

Käytiin tosiaan perjantai-iltana Kaisaniemessä kävelyllä (vai olikohan se nyt Kaisaniemi, enhän minä niistä Helsingin puistoista mitään tiedä), syötiin tosi hyvää jäätelöä ja käytiin jopa Anitran kanssa yhdessä baarissa yhdellä. Sitten piti mennä metrolla takaisin ja minähän siinä sitten meidän hienoja lukioaikojen reissuja fiilistelin ja ehdotin, että "heitetään pilistä". No siinähän kävi niin, että kello olikin jo niin paljon, että kun jäätiin Siilitielle, niin sieltä ei päästykkään takaisin Ruoholahteen. Sitten piti vaan soittaa Anitran porukoille ja kysyä voisiko ne tulla hakemaan vai mennäänkö taksilla. No tulivat hakemaan, mutta olivat vähän ihmeissään, pitävät meikäläistä varmaan nyt lopullisesti ihan junttina, mutta eipä se haittaa, sitähän minä olen. Nähtiin siinä kyytiä odotellessa myös pienoinen joukkotappelu, jotkut vähän tummemmat pojat ja ja iso lössi valkonaamaisia heppuja meinas vähän ottaa yhteen, loppujen lopuksi taisivat vain uhitella toisilleen.

Lauantaina käytiin sitten ihan pienen shoppailun jälkeen Lintsillä ja tuli todettua, että ei siinä kyllä enää ole niin paljon hohtoa, kuin mitä joskus on ollut. Hauskaa kyllä oli, mutta en nyt tiedä oliko ihan sen lipun hinnan arvosta hauskaa. Olen kyllä myös sitä mieltä, että se Särkänniemi on pikkuriikkisen parempi kuin Lintsi, mutta on siellä Lintsillä sentään vanha vuoristorata ja sitä ei voita mikään. Illalla olikin tiedossa taas baarireissu, koska Anitran porukat painosti sellaiselle lähtemään. Tällä kertaa käytiin vähän useammassa baarissa ja juotiinkin sitten joka paikassa yhdet, mutta ei sen enempää. Täytyy sanoa, että kyllä Helsingistä tosi viihtyisiä ja mukavia pikku baareja löytyy, joissa voi vaan hengailla kaveri porukalla.

Sunnuntaina mentiin vielä uimastadionille. En kovin paljon loppujen lopuksi uinut, mutta hyppäsin sentään kolmesta metristä. Korkeammalta en viitsinyt, kun niihin oli vähän jonoa ja jotenki olis ollu noloa seisoskella lasten keskellä jonossa. Plus enhän mäinä nyt olisi uskaltanut viidestä metristä tai sitä korkeammalta hypätä! Otin sitten enimmäkseen aurinkoa nurmikolla ja nautin elämästä. Sitten se päivä vain jotenkin mystisesti kului ja minun oli aika lähteä kotiin Raumalle ja masentua illalla kahdentoista maissa totaalisesti kun totesin, että nukkumaan pitäisi mennä ja herätä neljän tunnin päästä töihin. Mutta hyvin on töissäkin jaksettu nämä pari päivää, odotan kyllä innolla ensi viikkoa ja uusia työkohteita, alkaa jo sen yhden toimisto rakennuksen päivittäinen siivoaminen kyllästyttää.

Nyt hetkeksi levolle ja illemmalla ehkä lenkille, ellei taivaalta tule vettä kuin sangosta kaatamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti