tiistai 30. heinäkuuta 2013

Pikaisesti kerron

Qstock oli ihan huippu ja sinne mennään ehdottomasti ensi vuonna uudestaan! Kaikki sinne kykenevät mukaan!

Noin 8 tunnin ajomatkat ei ole helpoimmasta päästä, kun vieressä istuu aasialainen marakatti, joka ei nuku kuin muutaman tunnin matkasta ja loppu ajan naurattaa meikäläistä. Toisaalta oli meillä pari ihan syvällistäkin keskustelua.

Raumalla parkkisakot on ihan liian hintavia! Onko se oikeasti reilua laskuttaa autoilijaa 35 eurolla, vain sen takia, että en satu omistamaan parkkikiekkoa. Ja se oli vielä neljän tunnin parkkipaikka, oikeasti sinä ahne parkkipirkon piru, voisit vähän sääliä köyhää opiskelijaa. Ei kai auta muu kuin hommata se parkkikiekko.

Tänään voisin käydä Torikympin kirppiksellä katsastelemassa Veskulle synttärilahjaa, vaikka ne oli jo lauantaina. Mutta koska unohdin onnitella facebookin välityksellä, niin se kamala vääryys on korvattava myöhästyneellä synttärilahjalla ja siellä Torikympissä oli mielenkiintoisen näköistä armeijasälää myynissä.

Mutta nyt on lähdettävä toimistolle, koska huomisesta lähtien entinen esimies haluaa tuntilaput mahdollisimman pian. On se aika jännää, että kaikki pomot ja esimiehet vaihtuu tämän kesän aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti