sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Required field must not be blank

Ihan vaan semmosena pienenä vinkkinä itselleni: jos joku piikin perseessä omaava herhiläinen pistää, niin antihistamiinin ottaminen melkolailla välittömästi olisi suotavaa. Jos seuraavana päivänä pistoalue on melkolailla turvonnut, niin mene helvetti käväsemään lääkärissä. Nyt on nimittäin homma niin, että joku paskiainen pisti minua perjantaina käteen ja nyt, lauantaiyönä/sunnuntaiaamuna, minun käsi on edelleenkin ihan megaturvoksissa ja itseasiassa tuo turvotus vaan leviää koko ajan. Käsi on välillä myös ihan tulessa, että eipä taija olla kyllä kaikki ihan hyvin nyt. Antihistamiinia otettiin vasta äsken ja täytyy sanoa että vähän alkaa huolestuttaa. Onhan meikäläistä pistäny ampiainen/mehiläinen aikasemminkin (jompikumpi niistä se oli, lensi perkele paijan sissään niin kyllähän sitä sai siinä vaiheessa alkaa panikoija) eikä siitä oo ikinä tullu mitään, niin en tosiaan osannut ees aatella että tässä mihinkään lääkäriin pitäis mennä käymään. Mutta katotaan nyt mitä tuo antihistamiini sannoo, aamulla kyllä lähetään suorilta lääkäriin jos tuo käsi on vähänkään turvoksissa. Perkele.

Ossaan nykyisin näköjään ottaa tuota damagea ihteeni ko polvi on ihan paskana sen pyörällä kaatumisen takia (leikin puhelimella ajaessa ja ketjut läks, eihän tuossa oikeen tasapaino pysyny ko ei tuota puhelintakaan voinu oikeestaan jorpakkoon heittää että olis toisen käden saanu avuksi ohjaamaan) ja nyt on toinen käsi ihan tulessa ja turvonnu ko mikäkin vesimelooni. No ei se kyllä niin turvonnut ole, mutta eihän sitä tiijä vaikka aamulla olisikin. Nih. Mitähän tässä mahtaa seuraavaksi oikein käydä, odotan melkein innolla..

Lohdutan ihteäni valkoviinilasillisella ja PIIIIUUUVDIPAIlla. On mulla myös kaksi kissakaveria tuossa. Ja melkein olis kuukauden päästä ollut koiranpentukin kaiffarina, mutta eipä oo. Elämä on epäreilua.

Hyvää yötä, toivottavasti minun käsi ei putoa yön aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti