maanantai 22. heinäkuuta 2013

Wiiiiikhdj

Mahtavien laskelmieni mukaan tänään taitaa olla meikäläisen päivä? Ja jos oon väärässä niin hällä väliä.

 • Kesäloma tuli ja meni, tänään oli paluu ehanaiseen arkeen. Ei sillä, vaikka olisikin voinut lomailla vielä kolmannenkin viikon niin oli ihan kiva kyllä koodailla yhdessä jonkun kanssa ja todeta että kaksi tyhmää päätä on todellakin parempi ko yksi.
 • Vuokrasopimuskin on nyt allekirjoitettu ja voi ahdistua siitä ko aattelee että tänään pitäisi tehdä asiasta Kelalle ilmoitus ja lähiaikoina hommailla sähkösopimus. Itseasiassa jätän tuon Kelahommankin suosiolla huomiselle ko en halua enää pilata yöuniani asialla.
 • Pakkaamaan en kyllä jaksa vielä vaivautua. Jännä nähä muuten miten käy, ko meidän pitäisi tämä muutto hoitaa oikeastaan yhdellä kuormalla. Ihan on tyhmästi järjestetty nämä avainten palautukset täällä, mutta no can do. Harmittaa vaan että joutuu tämänkin muuton taas keskellä viikkoa tekemään (ensi viikon torstai), ko olis ollut mukavaa saada ylimääräinen käsipari appuun (kaikki on töissä). Jotenkin kuulostaa meikäläisen korvaan aika kammottavalle se, että muutetaan ensin kolmannesta kerroksesta ja raahataan kamat vielä toisessakin paikassa neljänteen kerrokseen. Siellä nyt toivottavasti ainakin on hissi. Perkele jos ei ole. Perkele.
 • "Once upon a time there was a story, it had it all. A beginning, a middle and an end."

2 kommenttia:

 1. muuttaminen on niiiin perseestä. mutta lohduttaudu sillä tiedolla, että minäkin olen lupautunut ens tai sitä seuraavalle viikolle muuttoavuksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niiiiin on! äh ihan kamalaa! :( onneksi joku muukin saa kärsiä bwahahahaa. >:D

   Poista