sunnuntai 18. elokuuta 2013

Autosta ja muustakin

Joo, eilen tosiaan illalla kun oltiin lähössä uudelleen navetalle hakemaan toista päivystyspuhelinta, alkoi autosta kuulua kovin paha enteistä ääntä. Pikainen tarkistus apukuskin puolelle paljasti lokasuojan makaavan auton renkaan päällä. Sitten eikun soittamaan iskälle ja selittämään, että mikä oli vikana. Vikaa ei kyllä löydetty ennen kuin nostettiin tunkilla autoa ylöspäin ja siinä samalla se osa joka makasi maassa hajotti renkaan, kuului vain pihinää kun rengas tyhjeni. 

Nappasin iskälle pari kuvaa ja soitin hinausauton hakemaan autoa korjaamolle. Meinasivat, että olisi tullut halvemmaksi hinata sen vasta maanantaina mutta koska auto oli kahden auton edessä oli parempi, että se hinattiin jo eilen. Hinausauto sitten tuli ja sillä oli kyllä työ saada auto kyytiin, koska se ei voinut napata autoa edestä kyytiin koska tila loppui kesken. Loppujen lopuksi se sai auton kyllä kyytiin. 


Joku auton tukivarsi oli päättänyt sanoa sopimuksen irti. Onneksi meijän pihassa eikä missään 67 varrella. 

Se siitä autosta, maanantaina soitellaan korjaamoon ja kysellään hintoja sen tukivarren korjaamiseksi. 

Jenni tuossa eilen koulusta vähän kyseli, niin minulla koulu alkaa jo 26.8 kun meillä on pari erikoistumisjaksoa aikuisten kanssa, joilla alkaa jo 26.8. Että ensi viikko enää lomaa ja sitten kouluun. Kaikista hauskinta tässä on, että minulla on koko loppu kuukausi töitä. Viimeinen viikko menee niin, että ensin töihin, sitten kouluun, sitten taas töihin ja kotiin. Ja seuraavana päivänä uudestaan, jee! 

Meillä leivotaan täällä sämpylöitä. Ja kohta puoliin lähdestään koululle noutamaan päivystyspuhelinta ja mun pyörää. Mun pyörä on tosiaan ollut navetalla jo viikon koska Jari sai maanantaina hälytyksen koululle kun Viitala (korjausmies) tuli korjaamaan ruokintakioskeja ja minä soitin Jarin minun henkiseksi tueksi. Joten pyörä ollut siellä siitä lähtien. On pitänyt ajaa se sieltä pois mutta ei ole jaksanut. Nyt on sitten pakko hakea se sieltä pois, että päästään huomenna töihin. 

Eilen minä olin töissä iltapäivän, Hennan piti mennä koiranäyttelyyn niin lupasin tehdä sille sen. Ihan viimeiseksi kävin viemässä hiehoille traktorilla rehupaalin, jonka sitten äärimmäisen hienosti tiputin suoraan aidan päälle. Äkkiä piti soittaan Jarille, että tulepas avantin kanssa tänne. Hiehot eivät onneksi tajunneet, että aita oli rikki vaan mutustivat tyytyväisenä heinää. Piti niitä kuitenkin vahtia sen aikaa, että Jari tuli ja kävi sitten hakemassa nauloja ja vasaran, että saatiin aita korjattua. Näin ei olisi käynyt jos minulla ei olisi ollut sitä perkeleen piennarmurskainta traktorin perässä ja olisin mahtunut kunnolla siihen karjakujalle. 

Käytiin eilen Kurikassa markkinoilla. Oli äärimmäisen hyvä markkinakeli kun satoi vettä koko ajan. Mutta oli siellä ihan kivaa, ostettiin omenoita, leipää, viinereitä, peli ja metrilakua. Omenat on tosi hyviä, ei niitä kyllä kauheasti ole enää jäljellä kun ne on niin pieniäkin. 

Meijän simpukkamakaronit on loppu, nyyh. Pitää keittää ihan tavallisia makaroneja kastikkeen seuraksi. Voisi tehdä porkkanaraastetta kun porkkanoitakin on. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti