maanantai 12. elokuuta 2013

Herneitä, namnam

Onkos ny mun vuoro vai kenen? En ikinä tiijä kenen vuki on jos joku kirjoittaa keskenkaiken. Mutta eipä se varmaan haittaa jos minä tässä nyt jotain vähän lätisen.

Tänään olen töistä käynyt kotona tasan sen verran, että kävin mehua hakemassa, sitten Özlemin kautta takaisin töihin odottamaan korjausmiestä. Iltasella sitten koin kauhun hetkiä kun auto ei startannut mutta kyllä minun kultani asian sitten korjasi. Ei me muuta tehty kuin kokeiltiin vähän ajan päästä uudelleen ja hyvin toimi.

Käytiin Tokmannilla etsimässä laminointilevyjä/kalvoja/paperia/mitälie, eikä siellä ollu. Eikä S-Marketissa ollu, joten hurautettiin Seinäjoelle ja Prismasta sitten löyty. Nyt saa taas laminoida navetalla kaikkia ohjeita ja samalla mää saan laminoida omia juttujani. En tiedä vielä mitä haluan laminoida mutta kyllä minä jotain keksin. Kaikki pitää vaan raahata navetalle, mutta ei se haittaaa.

Minä raahasin navetalta ison kasan kaikkia vanhoja Pellervoita, Nauta-lehtiä, KM Vettejä ja Eläin-lehtiä kotiin luettavaksi. Niitä ei siellä kukaan kaipaa, varsinkaan mitään kaksi vuotta vanhoja. Vien ne sitten joskus takaisin sinne. Nyt kun minulla ei ole mitään kirjaa, niin voi lueskella oman alan lehtiä aina aamupalalla. Tosin pitää herätä sen verran aikaisin, että kerkeää lehtiä lukea jos työaamuina meinasi. Yleensä herään niin sopivasti, että vaatteet niskaan, aamupala naamaan ja menoksi. Muutenkin joutuu aikaisin heräämään niin mitä suotta herätä liian aikaisin. Turhaa.

Mutta nyt nukkumaan muuten olen ihan rättipoikki aamulla. Minä nukun nykyään ihan liian paljon, mutta kun väsyttää niin minkäs teet. Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti