torstai 22. elokuuta 2013

Juusto on loppu

Intouduin tällä viikolla lukemaan Anitran Dragon Ball mangoja. Ne on yllättävän humoristisia ja jännittäviä ja siihen outoon lukutapaankin tottuu. Harmittaa vain kun ne on mustavalkoisia. Ja nyt tekee mieli katsoa sitä tv-sarjaakin joka pyöri joskus aikoinaan Subilta, taisi olla Dragon Ball Z.

Vielä viikko ja sitten alkaakin jo koulu. Toisaalta toivoisin, että ensi viikolla siivoaisin päiväkotia iltavuorossa, koska se on kuulemma leppoisaa ja helppoa hommaa, mutta toisaalta taas toivon olevani aikaisessa aamussa satamassa, koska silloin voisin lähteä käymään kotona juuri ennen koulun alkua. On nimittäin ihan jäätävä koti-ikävä. Ja minustakin on typerää potea edelleen koti-ikävää, kun olen jo kaksi vuotta asunut täällä Raumalla ja ollut useita kuukausia putkeen poissa kotoa, mutta eipä sille mitään mahda.

Pitänee mennä tekemään hieman ruokaa ja katsastella sitten muutama jakso HIMYM:iä, minulla on kahdeksannesta kaudesta pari viimeistä jaksoa edelleenkin katsomatta. Vai onkohan ne vielä edes viimeisiä, en ole nyt ihan perillä sen sarjan kulusta, kun siitä on pitkä aika kun sitä kahdeksatta kautta katsoin. Foxilta sen sijaan tulee tällä hetkellä viides kausi, pian varmaan jo kuudeskin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti