maanantai 26. elokuuta 2013

Kihihihii

Loma on lähtenyt varsin mallikkaasti käyntiin tekemättä yksinkertaisesti yhtään mitään. Sarjoja ja dokumenttielokuvia on tuijotettu ahkerasti ja nautittu koiran kanssa ulkoilmastakin nytko siellä on vielä ihan tajuttoman nätti keli. Tämä päivä on tosin poikkeus siinä mielessä ko sain vihdoinkin aikaseksi jatkaa meikäläisen DIY-projektia ja heiluinkin ulkona kulmahiomakoneen kanssa hyvän aikaa. Enää ei tarvitsisi ko ottaa suti käteen ja vähän maalailla, voi olla että tulee illemmalla alotettua tämäkin urakka joka jatkuu sitten huomenissa myös.

Aika mennee liian noppeeta, tulin Savohuudeille torstaina ja huomenna on jo tiistai! Ounou!

Jotakin odotettavaa tässä lomassakin on (olisin kyllä ihan tyytyväinen pelkkään kotona istumiseenkin, tää on ihan hullun rentouttavaa tuon neljän kuukauden aikaisten herätysten ja väsymyksen jälkeen), sillä keskiviikkona lähdetään äitin ja siskon kanssa laivalle. Ihan huippukivaa ko ei tuota siskoakaan pääse kovin montaa kertaa vuodessa näkemään, niin nyt päästään kuitenkin akkaporukalla ees vähän viettämään aikaa.

Tasan viikon päästä sitä sitten taas istutaan koulunpenkillä, eäh. Eka periodi tosin näyttää ihan siedettävältä vielä tässä vaiheessa, vaikka meillä on kaverin kanssa omien kurssien lisäksi vielä yksi toisen luokan kurssikin. Enköhän mää pärjää, vaikka vähän luulenkin että saattaa tuo koulu alkaa hajottamaan aika varhaisessa vaiheessa ko ei siitä rakennuksesta ole edes kesällä päässyt eroon.

Koululla haisee muuten ihan navetta nykysin ko siirty luonnonvara-ala samaan rakennukseen. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti