maanantai 19. elokuuta 2013

Locked Out Of Heaven

Viime yönä jäi nukkumiset kyllä älyttömän vähälle,  nukuinkohan yhteensä maksimissaan 4 tuntia. Nukahin kyllä hikiseen jo ennen puoltayötä, mutta sitten jostain syystä heräsin vielä joskus yhden maissa ja milloin lie nukahdin seuraavan kerran. Ja sitten vartin yli neljä soikin jo herätys kello ja minun oli aika madella töihin. Ihmeen hyvin kyllä jaksoin koko päivän, vaikka ruokatauolla kyllä pikku torkut otinkin, mutta se ei ole mitään uutta. Täällä Raumalla ruokatauoilla ja työpäivän aikana muutenkin nukkuminen tuntuu olevan varsin yleistä. Nuo sataman työntekijät tuntuu sitä ainakin harrastavan, kun vähän väliä törmään johonkin torkkujaan ja herättelen sitä siinä kätevästi siivoillessani.

Ei kellään sattuisi olemaan ylimääräistä tietokoneen näyttöä tiedossa? Voisin ostaa jollain 50 tai halvemmallakin. Saisin nimittäin kuulemma aika tehokkaan pyötäkoneen käyttööni, mutta tarvitsisin näytön ja näppäimistön. Tosin voisin käyttää telkkarianikin näyttönä, mutta toisaalta haluaisin pitää sen ihan vaan telkkarina ja tietokone jutut sitten erikseen. Mutta jos en löydä mistään suht edullista ja sopivaa näyttöä, niin kai se sitten on mentävä tuolla telkkarilla.

Nyt kyllä alkaa olemaan aika typerä olo, kun mitään järkevää en ole saanut aikaiseksi, mutta enää tämä viikko aikaisia aamuja ja sitten viimeisen viikon olenkin iltavuorossa. Tai ainakin minun pitäisi olla, mutta minun piti kyllä alunperin olla jo tällä viikolla siinä iltavuorossa, mutta näitä muuttujiahan aina tulee vähän väliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti