sunnuntai 4. elokuuta 2013

Sukujuhlat takana

Jäi meijän kuvienvaihtokestit välistä ko minun piti jo kahdentoista aikoihin lähteä hiimailemaan kohti Viitasaarta ja bussia Ouluun. No can do. :(

Mutta kyllä menin huomaamaan suuren miinuksen tässä muuttojutussa: nimittäin sen, että minun kämpän ja juna/bussiaseman välillä on perkele kaksi kilometriä. Täytynee etsiä jonkinnäkösiä oikoreittejä jostakin, sillä tuo ei ole kovin kiva seikka. Jos olisi joku paikka tuolla toisessa päässä mihin pyörän kehtaisi turvallisesti jättää minua odottamaan, niin olisi kivaa, mutta eipä taija olla mahdollista. Möh.

Nyt täytyisi vielä jaksaa vähän laitella tätä läävää, eli kerätä kaikki irtoroina pöydältä pahvilaatikkoon ja sulloa se muualle poissa silmistä - poissa mielestä-periaatteella, ko huomenna pitäisi tulla kahvittelijoita käymään. Saapa nähä jaksanko ikinä nuita pahvilaatikkoja purkaa kokonaan, huhhuh. Jospa sitä yrittäisi sunnuntaihin mennessä selvitä tästä urakasta, mutta vähän luulen että ei tule onnistumaan. Onneksi ajatushan se oli se tärkein?

Nyt muuten väsyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti