torstai 15. elokuuta 2013

Tänään tuli tili ja täytyy sanoa, että olen enemmän kuin kiitollinen siitä, sillä pankkitilin saldo alkoi näyttää huolestuttavan tyhjältä ja kuukautta on kuitenkin vielä jäljellä.

Tänään oli töissä helvetillinen hetki kun yksi hieho piti saada sisälle siemennystä varten. Sen hiehon mukana tuli vahingossa toinen kaveri, joka oli jo tiineeksi todettu neitonen. Tämä tiine neito olisi kyllä mennyt jaloittelu tarhaan mutta toinen hieno ei millään. Sen perässä sitten juostiin monta kertaa laitumelle ja sieltä takaisin. Kun se kerran tajusi, että meistä pääsee läpi niin sitten mentiin. Kyllä me se lopulta saatiin sisälle ja siemennettyä. Onneksi.

Sitten ilta-askareilla minä kävin hyppimässä olkikasassa, kun etsin sieltä alta kuivaheinäpaaleja. Ja kun rupesi paalien metsästäminen kyllästyttämään niin hyppäsin olkikasaan. Se oli oikeastaan aika kivaa! Nyt vaan täytyy mennä suihkuun kun kutiaa joka puolelta.

Ainiin ja eilen me tuotiin yksi tiine hieho ja yksi tiine lehmä sisälle, kun niiden pitäisi poikia ensi viikolla. Tämä lehmä, Ysikymppi järjesti meille yllätyksen ja poiki ilta-askareiden aikaan lantakäytävälle pienen ruskean mytyn. Mytty oli tyttövauva ja sai nimekseen Kymppi.

Mutta nyt minä menen suihkuun ja linnoittaudun kukkakaalin, kurkun ja dippikastikkeen kanssa sänkyyn lukemaan tai tekemään jotain muuta, arios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti