maanantai 2. syyskuuta 2013

(Ei niin) ahkera opiskelija

Nythän sitä ollaan taas kaikki ahkeria pikkuopiskelijoita, Urpå pelokas ensimmäisen vuoden opiskelija ja myö muut niitä pelottavia kolmannen vuoden opiskelijoita. Kiähkiäh.

Kaatosateessa sain pyöräillä kouluun aamulla, ei ollu ihan kovin mahtavaa. Asiaankuuluvasti jätin sitten kaikki jutut penaalista vihkoihin asti kämpille, enkä ole vielä ees jaksanu hommata itelleni minkäännäköistä kalenteria.

Täytyy kyllä sanoa että oli ihan huippua olla taas koulussa, huolimatta siitä että ensimmäiset neljä tuntia sai taistella unta vastaan ko oli oikeesti niiiin perkeleen tylsät tunnit että huhhuh. Saatiin näin ekana päivänä meidän projektikurssillekin aihe hommattua ettei tarvii sitäkään miettiä ollenkaan, en valita. Ja muutenkin, kivvaa! Saapa nähdä millonka tämäkin innostus oikein lopahtaa, toivottavasti ei ihan vielä minun seuraavalla kirjoituskerralla. Niiinjoo ja meillä siis alko suoraan kurssitkin jo, että aamulla vaan tunti hengattiin luokanvalvojan kanssa ja sitten tehtiin jo hommia niinko mitään kesälomaa ei tässä välissä olisi ollutkaan. Mutta jotta tämä päivä ei olisi ollut vain vaaleanpunaisia pilvilinnoja, niin kyllä sitä saatiin ahdistua aika paljon ko tajuttiin että meijän pittäis alkaa kirjottelemaan opparia ensi kesänä. EIKÄÄÄ.

Tännään minä aijon oikeasti saada asioita aikaseksi. Pakko. Pyykkäystä, siivousta, osotejuttuja, kesätyötuntilistoja, aaaargh. Ei vaan voi vältellä näitä enää yhtään kauempaa, mälsää.

Kai työ muutkin astelitte vähintään yhtä innoissanne kouluun aamulla?

2 kommenttia:

  1. Meikäläisellä oli vapaa päivä tänään, mutta keskiviikkona kattellaan olisko kaikkea kivaa tarjolla, viime viikolla meinaan oli

    VastaaPoista
  2. Kyllähän minä olin innoissani, Anitra ei alkuun ollut niinkää innoissaan, me tosin mentiin ensin ihan väärään kouluunkin, ku ei tiedetty, että meikäläiset muuttaa takaisin meidän omaan koulu rakennukseen tuonne sataman läheisyyteen, mutta ei me myöhästytty ku vaan viis minsaa

    VastaaPoista