maanantai 9. syyskuuta 2013

Hyvää yötä

Joo elikkäs pieni päivitys tähän väliin, elikkäs olen nyt Kuopiossa. Kämpänkin sain neljän hengen solusta ja vaikuttavat nuo toiset ihan jees ihmisiltä, vaikkakin astiakaapissa ei ole minulle enää tilaa, asiaan pitää puuttua jollain tavalla. Kouluakin ehdin jo viikon käydä, vaikkakin tästä viikosta keskiviikko ja torstai olivatkin vapaapäiviä. Katotaas miten tämä ensimmäinen kokopitkä viikko hoituu, kun en vielä osaa edes asua yksin.

Toinen asia mitä piti sanomani on, että ryhdyn ehkä nyt kirjoittelemaan tasasempaan tahtiin sekä tänne että sinne oman blogini puolelle. Ihan aikuisten oikeasti näin neljännenköhän kerran. Ainahan sitä lupaillaan mutta puolitiehenhän se sitten jää.

Nyt kun on pari päivää siellä täällä keskenään asunut huomaa jo, miten helposti sitä vaan ei tee mitään kun ei oo kukaan pakottamassa ja se minua pelottaa ihan oikeasti. Nytkään en muista mikä logiikka tässä päätöksessä oli, että nukkumaanmenon sijaan ryhdyin kirjoittamaan tänne, tutkimaan mistä saa halvimpia pyykkikoreja ja kuinka langaton verkko toimii. 

Aina on ollut mielessä se ajatus, että ihmiset jotka aikatauluttaa vapaa-aikansa ovat vain ihmisraunioita jotka monotonisesti laahustavat päivästä toiseen, mutta kait sitä pitää itekin herätä siihen tosiasiaan, ettei tästä mitään tule jos ei jotain rotua vai onko se rotia tähän saa.

Hei ja onko se ihan normaalia, että koulussa ruoka maksaa sen euro seittemänkymmentä senttiä, sillä jos on, miksette ole kertoneet siitä, ja jos olette, niin miksi ette sillä tavalla, että se olisi jäänyt mieleeni, sillä jos tämän faktan olisin tiennyt, olisin lähtenyt opiskelemaan jo vuodenvaihteessa.

(Meinasin vielä lisätä tähän kuvan huoneesta tällä hetkellä, eli mustan neliön kun on niin pimeää, mutta kannettavan kamera ei suostunut löytämään itseään enkä viitsi edes vitsin vuoksi etsiä pikimustaa kuvaa netistä.)

3 kommenttia:

  1. meillä maksaa ruoka koulussa 1,25e. ;D

    aika ylleisesti se vissiinkin tosin maksaa jonkun 2,5e, mutta jostakin syystä se on täällä sen puolet halvempaa.

    VastaaPoista